Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 feletti férfiakhoz szólnék,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti férfiakhoz szólnék, nektek mi az, ami miatt szexuálisan vonzanak a tizenéves lányok?

Figyelt kérdés
18as lányként kérdezem, azt tapasztalom, nagyon sokan vagytok, szeretném megérteni a miértjét

júl. 27. 11:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak azok a tizenéves 16-18 közti tudnak lenni szexuálisan vonzóak, akik alakra nem úgy néznek ki mint egy tini gyerek. Sőt, akik viselkedésre és gondolkodásilag is kiemelkednek a korosztályuk közül. Minden egyéb nem vonzó.

A másik, hogy sokuk még kevésbé tapasztalt és szerintem a kíváncsiság hajtja őket, így sokkal lelkesebbek. Plusz, sokuknak bejön az önbizalommal teli, de érett gondolkodású férfi. De itt is már amelyiknek.. ismerek olyanokat, akik még a puszi/csók és nevetgélésnél tartanak, de vannak olyanok, akik kimondottan tapasztaltak.

F/33

júl. 27. 13:12
 12/17 anonim ***** válasza:
8%

18 éves lányként, aha, persze...

Egyébként engem egy nő vonz attól függetlenül hogy 18 vagy 38 éves. Nem ez számít Lacika.

júl. 27. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, hogy 15 vagy 18...bármily fura hatalmas az ugrás.

Amúgy meg még is mi?

Szép fiatal, hamvas bőr. De ha az illető nem hagyja el magát 30 évesen is ugyanúgy feszes a bőre és szép az arca.

júl. 27. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi! Engem mindig a 40+-os nők vonzottak....
júl. 27. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vonzanak, egyszerűen gyereket, más világot látok bennük.

36/F

júl. 27. 14:48
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Elég egyszerű, ebben a korban a legjobb a testetek (kb 25ig) és hihetetlenül sokmindent bevállaltok, imádjátok a f.szt ebben a korban. Legalábbis ezt tapasztaltam eddig
júl. 27. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:
81%

#4-ik hozzászólónak válaszolnék.

Manapság semmi nem látszik, mert zsákruhát hordanak. :(

Remélem ismét változik a divat, ideje már.

júl. 27. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Táborban miért minden tizenéves kanos?

Van 5 fiú akik nem bírnak ki 10 napot könnyítés nélkül. Ahogy van egy kis szabadidőnk, akkor ők egyből mennek kielégíteni magukat a mosdóban. Nyomott ott hagyják... Esténként fürdés közben (közös tusoló van, és csak függöny van, de közte falak nincsenek) is folyamatosan ezt csinálják. Este is...

50-60 közötti férfiak! Ti lefeküdnétek olyan negyvenes nővel, akit még tizenéves korában is ismertetek?

Adott egy sikeres, 50 feletti férfi, és én egy szintén sikeres, negyvenes nő. A pasast onnan ismerem, hogy anyukám főnöke volt, amikor én még csak középiskolába jártam. Most már nem anyukám főnöke, hanem étterem tulajdonos, és nemrégiben összefutottunk, ám azóta sem...

Miért szívja ki a nyakamat? 39 éves, komoly beosztásban dolgozó férfi a barátom. Amikor tudja, hogy több napig nem fogunk találkozni, szex közben...

Kérdeztem őt is, annyit mond, hogy elragadta a hév. Mondtam többször, hogy nekem kellemetlen az emberek előtt, komolytalannak érzem magam. Próbálom takargatni vagy alapozót rávinni. Miért csinálhat ilyet 40es férfi?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!