Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés látni, ahogy más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés látni, ahogy más belepumpálja az ondóját a párodba, akibe szerelmes vagy?

Figyelt kérdés
júl. 27. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Jó, mert tudom, hogy pillanatokon belül ráül a számra és addig lovagol az arcomon a lucskos pucijával, amíg el nem élvez a nylevemtől.
júl. 27. 21:51
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Előttem “csak” leszopott egy másik férfit, az nagyon izgató volt.
júl. 28. 09:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Izgató volt látni, ahogy egy másik férfi telepumpálta. Utána 69-ben az arcomba nyomta a punciját, ahonnan a számba folyt a friss nedü. Jó, nyaltam is, ahogy egyébként is szoktam amikor 69-eztünk.
aug. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha szerelmes vagy férfiként, inkább melyik pózt preferálod?

Férfiak! Ha az imádott nővel szexeltek, és választani kellene, ilyenkor a misszionáriust vagy a kutyapózt részesítenétek előnyben? (direkt a két szélsőség a példa) Vagy az érzelem befolyásolja-e azt nálatok, hogy most épp finomak akartok lenni, vagy keményen megrakni a hölgyet?

Ha életemben valaha szexeltem valakivel, miért éreztem már rögtön erős kötődést? Akkor is ha közben volt éppen partnerem barátnőm. Nálatok is...

Valahogy azt mondanám, mintha soha nem akartam volna, hogyha valakivel együtt voltam, eltűnhessen az életemből. F6X

Hogy szexel a szerelmes férfi?

Van valami különbség amin észre lehet venni?

Ti meddig várnátok egy szűz lányra akibe nagyon szerelmesek vagytok?

Nagyon szeretem őt, orális szex tökéletes vele de még a szexre nem áll készen a lány. Mi már nem csak pár hónapja járunk, hanem években számoljuk.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!