Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hova tuntek el a kisfarkuak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tuntek el a kisfarkuak, most mas miatt kell panaszkodni?

Figyelt kérdés
Mindig mas miatt kell? Reg olvastam mar kisfarkut, pedig nekem is 5cm.

júl. 28. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A kisfarkúak minden nap jelentkeznek kérdéssel vagy egyéb annak álcázott szösszenettel. Ezért is el vagy tájolódva egyszer, meg azért is el vagy, mert ha ez állva ekkora, akkor ez nem kicsi, hanem a mikro.
júl. 28. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfakúak faroknagyobbító műtétre mentek, hogy aztán jöhessenek a gyk-n alázni a mikropéniszeseket...
júl. 28. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért nyafogók, picsogók mindig is lesznek.
júl. 28. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd jönnek ebéd után
júl. 28. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Ilyen keson ebedel a tobbi kisfarku?

Van a kisfarkuaknak fb csoportja, vagy nem szerveznek nekunk vmi menetet?

júl. 28. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Sírnak a sarokban. Nekem szép nagy, meg is volt a csajszi mára ;)
júl. 28. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Azok az idősebbek akiknek már nem áll fel, miért panaszkodnak arra, hogy nincs szex, ahelyett hogy orális szexszel pótolnák?

Sok válaszban látom, hogy potenciálproblémák miatt egyesek teljesen lemondanak a szexről. De ennek mi értelme van? Miért nem lehet akkor orális szexszel pótolni. A szopás és nyalás lankadt pénisszel is lehetséges. Sőt, bizonyos technikákkal még akár a részleges...

Miért panaszkodnak itt sokan, hogy nagy farokkal fáj a szex?

Igaz, hogy a vaginaméretek is különbözőek és igaz, hogy valakinek kisebb, valakinek nagyobb, viszont az izgalom hatására rengeteget tudnak tágulni. Szerintem ha valami “nem fér be”, az az esetek nagy részében, inkább a felizgultság és az előjáték hibája, mint a méreté. Hogy látjátok?

Mit tud tenni egy 66 éves férfi, akinek csillapíthatatlan (egészséges) szexuális vágyai vannak?

Nem panaszkodni szeretnék, főleg nem dicsekedni. Azok véleményét várom, akik érintettek a kérdésben (akár hölgy akár férfi).

Miért lett divat, hogy a lányok közvetlen a szextalik előtt eltűnnek?

Sokan panaszkodnak erről. Miért nem tudnak kitartani egy egy döntésük mellett? Vagy ők nem is lányok valójában? Találkozott már innen valaki egyáltalán lánnyal?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!