Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyérbe férő cici az mekkora?
Sokan írják, hogy minimum akkora legyen. De ez mégis mekkora? Csak a tenyeret töltse ki vagy az ujjakat is szetnyitva vagy ez most hogy van? Egy pasinak alapból a tenyere is nagyobb, szoval ez mindenkinek mas?
Kosarmeretben mennyi nektek a minimum?
Kapcsolódó kérdések:
Kb 10 - 20 ember írogat ide, de lehet hogy tévedek. Az önkielégitös masztrubálós témák meg qrva népszerűek. Miért?
Írjátok, hogy mire, nemet is.
Valóban nincs igényed arra, hogy nagy ciciket tapizz? Nincs igényed a szexi kerekded cicik látványára? Tudod úgy igazán élvezni a szexet, hogy ez a cicis része teljesen kimarad belőle? Mármint ha egy pasi elmegy egy prostihoz, valószínleg nem egy lapos mellűt fog...
Ha leírjátok, hogy hány évesek vagytok, azt megköszönöm :) Ha esetleg nem meritek nyilvánosan felvállalni, vagy nem szeretnétek privát áradatot, nyugodtan leírhatjátok üzenetben is. Ha a végén odaírjátok, hogy nem akartok beszélgetni, tiszteletben fogom tartani és nem próbálok csevegést kezdeni.
Sziasztok. Mit gondoltok a topless napozásról? Nálunk még szokás ez? Amikor kisebb voltam, gyakran láttam a Balatonnnál vagy akár a strandon is, de manapság már nem igazán. Én eléggé nyitott gondolkodású vagyok a topless kapcsán, sőt úgy érzem, ha a fiúk/férfiak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!