Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tenyérbe férő cici az mekkora?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyérbe férő cici az mekkora?

Figyelt kérdés

Sokan írják, hogy minimum akkora legyen. De ez mégis mekkora? Csak a tenyeret töltse ki vagy az ujjakat is szetnyitva vagy ez most hogy van? Egy pasinak alapból a tenyere is nagyobb, szoval ez mindenkinek mas?

Kosarmeretben mennyi nektek a minimum?

júl. 28. 12:16
1 2
 11/12 Zuzka1987 ***** válasza:
Az enyém is tenyerbe illő 80B.
júl. 29. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Kb mint Addison Vodka mellei.
aug. 5. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nekem nagyon úgy tűnik , hogy itt sok az öregember, az öreglány és a biszex meg a homo. Mit vártok ettől az oldaltól?

Kb 10 - 20 ember írogat ide, de lehet hogy tévedek. Az önkielégitös masztrubálós témák meg qrva népszerűek. Miért?

Ki masztizik most?

Írjátok, hogy mire, nemet is.

Most már őszintén mondjátok el kérlek. Tényleg nem hiányzik a nagymell egy icipici mellű nő mellett?

Valóban nincs igényed arra, hogy nagy ciciket tapizz? Nincs igényed a szexi kerekded cicik látványára? Tudod úgy igazán élvezni a szexet, hogy ez a cicis része teljesen kimarad belőle? Mármint ha egy pasi elmegy egy prostihoz, valószínleg nem egy lapos mellűt fog...

Szoptatós anyákat kérdezném: nektek bejön, vagy még izgat is, hogy ne csak a gyereket etessétek a melleitekből?

Ha leírjátok, hogy hány évesek vagytok, azt megköszönöm :) Ha esetleg nem meritek nyilvánosan felvállalni, vagy nem szeretnétek privát áradatot, nyugodtan leírhatjátok üzenetben is. Ha a végén odaírjátok, hogy nem akartok beszélgetni, tiszteletben fogom tartani és nem próbálok csevegést kezdeni.

Tudtok olyan fürdőket Magyarországon, a Balatonnál vagy bárhol a természetben, ahol megengedett és elterjedt a topless? Vagy külföldön szigeteket,...

Sziasztok. Mit gondoltok a topless napozásról? Nálunk még szokás ez? Amikor kisebb voltam, gyakran láttam a Balatonnnál vagy akár a strandon is, de manapság már nem igazán. Én eléggé nyitott gondolkodású vagyok a topless kapcsán, sőt úgy érzem, ha a fiúk/férfiak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!