Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szingli lányok ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok ti milyen gyakran szoktátok magatokat kielégíteni?

Figyelt kérdés
júl. 30. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Napi szinten.
júl. 30. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Az én csajom azt mesélte, hogy Ő fiatalkorában olyan 6-10 naponta masztizott, de amikor kellett neki, akkor nem érdekelte, hogy szülők, tesók otthon, befeküdt az ágyába és indult a csikló izgatás élvezésig.
júl. 30. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában naponta.
júl. 30. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg fiatalabb voltam, főleg tinikorban, amint volt lehetőségem, kb egyből masztiztam, annyira szerettem csinálni. Aztán ahogy jöttek a kapcsolatok, meg felnőttem, így már nyilván ritkább, sőt leginkább szex van, nem maszti.
júl. 30. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
általában minden nap
aug. 1. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Mit kezdjek a parommal ha nem tud kielegiteni?

Nehany honapja vagyunk egyutt, de sajnos nagyon kicsi neki ezert a behatolasos szex szamomra nem kielegito. Eljuttat maskepp a csucsra, viszont nekem ez hianyzik a szexualis eletbol, frusztral es egyre kevesbe is izgulok fel. Van masnak ilyen tapasztalata? Erdemes huzni egymas idejet?

Kielégitenétek egy vadidegen embert orálisan?

1 hónapja azon jár az eszembe hogy kinyaljak egy jó kis husos kopasz puncit, ez gáz?

A párotok az ágy szélről fejjel lefele szokott orálisan kielégíteni?

Holnap kiakarom próbálni ezt a fajta orált, kiváncsi vagyok a véleményekre aki már csinálta F

Hogy tudnek egy not kielegiteni?

A szexben engem ez izgat a legjobban. Az tok mind1, hogy en elmegyek-e vagy nem, a masik fel elvezze, meg elvezzen el. Gondolom ezt a rosszlanyoktol ne varjam el, hogy mindenfele jottmenttel elvezzek a szexet? Max megjatszanak csak, nem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!