Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a ponton hogyan lehet átlendülni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha nekem egy nő ezt bevallaná, és érdekelné, mi történik, olyan csattogósat kapna, hogy rögtön kiderülne. Normális férfit ezzel csak kváncsivá teszel, és eleve akkor jó a szex, ha mocskos.
Ágyra plusz pléd, aztán hadd szóljon.

válasza:Szerintem te is kíváncsi vagy milyen lehet a spriccelős orgazmus, mert különben nem írtál volna.
Nekem volt ilyen párom, aki minden alkalommal spriccelt miközben elképesztően elélvezett.
Szerintem beszéld meg a pároddal, hogy a következő alkalommal ne lepődjön meg, ha lesz némi extra. Garantálom mindketten élvezni fogjátok. 😉

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Úgy érzem egy nagy mélypontom vagyok. Egyetemre járok a baráti társaság kirekesztett magányosan érzem magam az egyetem falain belül nincs kedvem bejárni sem. Párkapcsolatom sincs, néhány gimis barátom van, akik más megyében tanultak tovább, de velük is...
Elkezdtem itthon edzeni, de nagyon gyenge vagyok. Megcsináltam kb 3x10 fekvőt és ettől már nekem legalább 3 nap izomlázam van, ha azalatt megpróbálok fekvőzni, már az első nagyon fáj. Így viszont elég nehéz rendszeresen edzeni... El fog ez múlni?
20 év és 3 gyerek után rá kellett jönnöm, hogy a kapcsolatunk kihűlt, leginkább csak a szeretet és a megszokás tart minket együtt. Nincsenek viták, veszekedések, mint lakótársak élünk együtt, éljük az életünket. Néha viszont olyan jó lenne ennél több is. Azt viszont...
Nem tudok átlendülni a holtponton. F23
Még csak 1 hónapja élünk szexuális életet a párommal, ráadásul nekem ő az első, ő vette el a szűzességem. És én is első vagyok neki abból a szempontból, hogy “kezdővel” még nem volt dolga... Nagyon élvezem, amikor izgat, a szex is jó... szoktam is mondani neki!...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!