Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolog ha van az embernek barátnője?
Nekem sosem volt. Sokszor érzem azt hogy jó lenne ha valaki foglalkozna velem ott lent, meg persze én is a csajszi testével.
Szóval jó dolog ha van kivel szexelni? Lányok is rendszeresen kívánják?

válasza:Jaj ne sajnáld már magad.
Kezdj valamit az életeddel, és akkor neked is lesz csajod.
Senki nem fog megsajnálni és foglalkozni veled ott lent, ha csak sirànkozol

válasza:

válasza:Nincs barátom.
Mégis van szex az életemben. :)
Erre mit lépsz? :p

válasza:Sosem tudtam eldönteni, hogy melyik a legjobb része: szeretni valakit vagy szeretve lenni. (mindkettő együtt amúgy a kérdés költői)
Ne a szex legyen az első helyen,hanem először a belső fókuszod, aztán a másik.

válasza:

válasza:Nem mindenkinek valók a nők, koma.
Erre még jó időben ràjönni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eddig nem volt senkim. Jó lehet egy lány társasága lenni aki szeret aki foglalkozik velem, meg akivel lehet testi dolgokat csinálni, időt tölteni. Tényleg olyan jó mint amilyennek el képzelem vagy sok probléma egy csajjal élni?
Nekem sosem volt. És úgy érzem nehéz dolog az ismerkedés. Szerintem nagyon jó dolog lehet, de borzalmasan nehéz ismerkedni meg olyat találni aki megfelelő lenne. Akinek volt már kapcsolata, nagyon jó dolog barátnővel élni?
Minden nap kívánják a lányok is a szexelést? Összességében jó dolog egy barátnő, vagy sok gond van vele azért?:D
Nekem eddig nem jött össze és 23 vagyok, nagyon sok szép dologból maradtam ki? Szoktam ismerkedni de valamiért semmi szerencsém nincs, vagy nem jövök be a lányoknak vagy van barátja. Olyan mintha én nem kellenék senkinek. Azok a fiúk akinek volt már több barátnőjük is ti mit mondotok?
Én mit nem adnék hogy szerethessek egy lányt. De nekem ez nem akar összejönni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!