Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szerettek a szexben? Mi az ami izgat vagy mi az ami miatt neked jó az egy jó szex számodra? Vagy mitől válik különlegessé egy alkalom ami mondjuk így emlékezetesebb maradt számodra?

válasza:Én a változatosságot pl imádom ha partnerem élvez és ha lehet nem csak egyszer.
Nagyon bejön mikor pl kinyalom partnerem és elélvez.

válasza:Én mindent szinte a legjobb amikor a partneremen látom ahogy a gyönyör jarja át !
F

válasza:Az előjátékot
Ahogy felizgatom
Ahogy elélvez
Az utójátékkt
49/F

válasza:Szeretek fenekelni, puncit, popsit nyalni, ujjazni, ha a számra ül a partnerem, szeretem a kölcsönös orált. Nem ijedek meg egy vadabb dugástól sem, az anál sem all távol tőlem. Bevonhatunk játékokat is, pl plug, dildó, stb.
Természetesen azt is szeretem, ha emgem kényeztetnek, de a partneremnek mindig kell legyen orgazmusa.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha igen, melyik és miért?
Bármilyen kérdés jöhet, de tényleg csak az, ami számodra a legemlékezetesebb volt. Ha több ilyen is volt, de nem tudsz dönteni közülük, akkor mindegyiket beírhatod. Ha nem tudod belinkelni, mert nem találod meg a keresővel, akkor elég emlékezetből leírni, hogy miről...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!