Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit szerettek a szexben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szerettek a szexben? Mi az ami izgat vagy mi az ami miatt neked jó az egy jó szex számodra? Vagy mitől válik különlegessé egy alkalom ami mondjuk így emlékezetesebb maradt számodra?

Figyelt kérdés
aug. 5. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
A vad kefélést
aug. 5. 00:48
 2/6 sensuality ***** válasza:
87%

Én a változatosságot pl imádom ha partnerem élvez és ha lehet nem csak egyszer.

Nagyon bejön mikor pl kinyalom partnerem és elélvez.

aug. 5. 03:01
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Én mindent szinte a legjobb amikor a partneremen látom ahogy a gyönyör jarja át !

F

aug. 5. 06:10
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Az előjátékot

Ahogy felizgatom

Ahogy elélvez

Az utójátékkt

49/F

aug. 5. 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek fenekelni, puncit, popsit nyalni, ujjazni, ha a számra ül a partnerem, szeretem a kölcsönös orált. Nem ijedek meg egy vadabb dugástól sem, az anál sem all távol tőlem. Bevonhatunk játékokat is, pl plug, dildó, stb.

Természetesen azt is szeretem, ha emgem kényeztetnek, de a partneremnek mindig kell legyen orgazmusa.

aug. 5. 07:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nőként imádom ha finoman cirógatva kezdjük amíg totál benedvesedem, majd egyre hevesebb lesz. Ezen belül imádom a szemkontaktust amikor pumpálja belém a farkát, imádom ha megfogja a nyakam közben (nem fojtogat!) vagy ha lefogja a karom és úgy tesz magáévá. Emellett a fenekelést is preferálom, jó ha meglátszik utána
aug. 8. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Melyik volt számodra a 2023-as év legemlékezetesebb kérdése?

Bármilyen kérdés jöhet, de tényleg csak az, ami számodra a legemlékezetesebb volt. Ha több ilyen is volt, de nem tudsz dönteni közülük, akkor mindegyiket beírhatod. Ha nem tudod belinkelni, mert nem találod meg a keresővel, akkor elég emlékezetből leírni, hogy miről...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!