Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lepett már meg egy illető péniszmérete? Mi volt az oka?

válasza:Férfiként írom FÉRFIKÉNT
Szóval ne írjon semmi kanos nagy farkú.
Volt igen hogy nadrágon keresztül megfogták es csak annyit mondott a csaj. "Baszki mekkor farkad van"

válasza:

válasza:#2
De az FÉRFIKÉNT már nem zavar, hogy a kérdező lányokhoz intézte a kérdését, igaz-e? A legnagyobb lelki nyugalommal ideszemetelsz.

válasza:A kérdező csak azért a lányokhoz irt hogy utána tudjon írni nekik ,hogy neki mekkora nagy kukija van.
Biztos új vagy még az oldalon

válasza:

válasza:

válasza:Igen!
Mereven ki sem látszódott a markomból. XD

válasza:Igen. 14nek mondta, de alig volt 12 centi neki :/
Többször nem is találkoztunk.
További kérdések:
Addig ha magatoknak csináljátok otthon akkor a másikra gondoltok?
Fiatal férfi vagyok már több mint 2 éve nem voltam nővel. Már nagyon nagyon vágyom egy női testre, női szeretetre. Ilyenkor ti durvábbak szoktatok lenni? Egyébként egészséges esetben mennyi idő az amíg egy férfi új nőt kéne hogy találjon?
Úgy értve, hogy amikor kihúzták kiesett egy kis-nagy darab vagy lef*sta. Vagy annyira olyan volt a hancúrléc, hogy nagyon. Illetve, ha volt ilyen folytatódott a dolog vagy mi volt a reakció?
Nemrég hallottam errôl a dologról. Világosítsatok fel kérlek a részletekrôl, mert úgylátszik egy kô alatt éltem idáig.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!