Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy helyes sráccal ismeretlenül is bele mennél a szexbe?
Figyelt kérdés
Ha valaki tényleg jól néz ki akkor a csajok ismeretlenül is bele ülnének a farkába?aug. 6. 15:19
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Nem, nekem a szexhez kevés a vonzó külső.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Azért a buksza vastagsága figyelembe veendő tényező itt is
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Ha jó a dumája, értelmesen lehet vele beszélgetni, jól csókol akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Mi lenne a helyes megszólítás, az alábbiak szerint?
Helyszínfoglalás végett beszéltem egy ügyintéző hölggyel. 30 as vagyok, kb ő is korombeli, vagy tán még fiatalabb, már eleve tegezve szólt bele a telefonba, így is folyt a beszélgetés. Véglegesítés végett egy e-mailt is kéne írnom neki, de dilemmában vagyok, nevét nem...
Lanyok ti hogy reagalnatok arra, ha egy ismeretlen, helyes sractol az utcan, ökölpacsi utan adna nektek egy gumit?
Irjatok meg legyszi mennyi idösek vagytok.
Lányok, a ti fantáziátokat mennyire indítja be egy helyes, de általatok még ismeretlen pasi?
Mármint, sokszor csak ránk mondják, hogy mindig csak a szexre gondolunk, és mindekivel lefeküdnénk, aki szembejön, és bejön. De fordítva mi a helyzet? Megesik, hogy egy számotokra helyesebbnek tartott pasi, amég szemben álltok egymással a zebra két oldalán a...
Egy helyes, vonzó srácot leszopnál ismeretlenül is?
Ha neked minden téren a fiú akkor leszopnád ismeretlenül is, vagy mindenképpen kell ismertetség, szeretet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!