Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri leszoknom a függőségemről, hogy barátnőm lehessen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kezdj el futni/úszni valami rendszeres sportot csinálni. Dopamin löket is meglesz. (Egy idő után)
És kimenni a világba.
Magyarán cseréld le a szert valami hasznosabbra :)

válasza:Aki a kis farka miatt kesereg, általában ndm is olyan kicsi, hogy a csajokat ez zavarná.
Szokj le, a függőség sosem jó!
Keress társat, barátokat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon rákaptam mostanában a Shein nevű weboldalra. Nehezen bírom ki, hogy csak havi egyszer rendeljek (akkor olyan 10-40 ezer Ft közötti értékben). Ruhákat szoktam főleg. Nagyon boldoggá tesz már csak a nézegetés is, el is vesz egy csomó időt. Olyan ruhák vannak...
A való életben ilyen vagyok: nem merem kinyílvánítani a véleményem, mert vagy nem hallanak meg, vagy véletlenül rosszat mondok, kinevetnek, és azt hallgatom még napokig. Nem szoktam beszélni, írásban jobban kommunikálok. Van néhány téma, amiben ki merem jelenteni,...
Annyira ráfüggtem, hogy wc- és kajaszünetekkel reggeltől estig képes vagyok ezt csinálni. Sőt, nem vagyok képes nem csinálni.
nagyon mélyponton vagyok az életemben , mindig is csak a barátaim tudtak felvidítani és egész életemben mások társaságát kerestem. egyedűl mindig nagyon magányos és depressziós voltam! lassan másfél évvel ezelött kezdett el tönkremenni az életem egy be nem teljesült...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!