Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor tényleg megalázom magam?
Hu, fura sztori, meg gaz is.
Ismerek egy pasit, akivel leginkabb haveri a kapcsolatom. Kulsore nagyon bejon, szemelyisegre kevesbe, eleg bunko. De amugy az alap vonzalom megvan koztunk. Sokszor bunkozik, de altalaban ez pimaszsaggal tarsul, en meg sajnos tipikus no vagyok es ez bejon. Szoval igy cicazunk egymassal, mert at szoktam venni a stilusat. Mar eleg sokszor kinyilvanitotta, hogy "osszerakhatnank, amink van", volt, hogy a szemembe mondta, hogy "dughatnekja van, tegyem mar szet".... Nem kerult erre sor :)
Sokszor van belole elegem, de neha viszont bekattanok, es kb. en kezdemenyezek nala. Most is, eszembe jutott, es rogton ra is irtam, nem eppen "szep" dolgokat. Sosem mondom a szemebe, hogy nem rugnam le magamrol, de huzom az agyat, meg utalgatok.
Utana viszont borzasztoan erzem magam, most is, kb. mint egy szutyok, pedig semmit nem csinaltam...
Pasik, ha veletek ezt csinalna egy lany, azt nagyon gaznak talalnatok? Mit gondolnatok rola?
Koszonom elore is.
nem
imponálna valamilyen szinten
hogy van benne kurázsi
Sosem mondod a szemébe, haha, tudja pontosan, ne aggódj 😂
Azt gondolja, hogy rövid időn belül úgyis halálra fog b.aszni.
Elso
Soha nem jonnek vele ossze, megbizhatatlan kocsog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!