Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, akik már csaltatok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik már csaltatok, mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés
Na, szóval az úgy kezdôdött, hogy pár hete egy fiú az Instán rám írt és udvarolni kezdett. Egyértelmûvé tette, hogy akar engem, a képeim felizgatják és elkezdett fûzni, hogy találkozzunk és hogy szexelni akar velem egy hotelben. Egy hotelszobáról képet is küldött. Egyikünk sem szabad, mindketten többéves kapcsolatban élünk és a párunkkal egy lakásban lakunk, ez már az elején kiderült, de ô egy pillanatig sem volt bizonytalan (én annál inkább) és elmondta, hogy ez a dolog a barátnôjétôl független, egész egyszerûen ô szexfüggô és egy kalandra vágyik stressz nélkül egy idegennel. Én az elején meg sem néztem a profilját sem a képeit, leírtam hogy nem vagyok szingli és nem megy a részemrôl a dolog. Ô elkezdett követni engem Instán és minden nap írt és udvarolt, lájkolta a képeimet, leírta, hogy kíván és akar engem és érdeklôdött, hogy meggondoltam-e magam esetleg..Ez így ment 2 hétig minden nap. Megtetszett a stílusa, egy idô után levett a lábamról, leírtuk egymásnak minden szexuális vágyainkat..Végül rávettem magam, hogy találkozzunk, de csak beszélgessünk és hogy megnézzük, élôben egymásnak esetei vágyainkat-e egyáltalán..Ô egybôl belement. Ezt én késôbb lemondtam lelkiismereti okokból. De tovább írtunk és a második találkozó már összejött. Autóval felvett egy megbeszélt helyen és egy eldugott részen leálltunk és egymásnak estünk. Csók, nyalás, ujjazás stb volt és én kétszer orálisan kielégítettem. Elmondta, hogy ô hotelszobában szeretné még mindig mert az autóban helyhiány miatt sok mindenre nem Volt lehetôség, szexre sem. Én nem ígértem neki semmit, visszaautóztunk és elváltak útjaink. Azóta nem kezdeményezi a beszélgetést. Ha ráírok, vàlaszol, de ô maga már nem úgy ír Mont élôtte. Megkérdezte hogy van-e lelkiismeretfurdalásom a történtek miatt, írtam h nincs, ô azt írta, neki van egy kicsit. Kérdeztem hogy megbánta-e, azt írta, hogy na azt nem:) Újra elôkerült a hoteles téma és írta hogy kíván. Megbeszéltünk egy szexidôpontot, amire egy nappal elôbb rákérdeztem nála, hogy akkor áll-e még. Azt láttam h láttam de egyáltalán nem válaszolt és így nem is lett a hotelbôl semmi. Én ezek után már tényleg nem vàgom h mi van, írni nem akarok neki, azt neki kéne ha akar tôlem valamit ezek után. Továbbra is követ Instán, mondjuk a képeimet már nem làjkolja. Nyilván nem lehet bele látni a fejébe, de srácok, es most mi??:D Ti mire saccoltok? Szerintetek 'jön még az én utcámba'? :D

2016. jún. 19. 12:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
88%

Az a véleményem,hogy egy kis ringyó vagy,mi a f a szért kell neked másnak a f a s z a,ha ott van a barátodé,miért kell egy kapcsolatot szétb a szni azért,mert egy hülye fa sz rád ír facebook-on vagy mittomén min?A magadfajtáknak azt kívánom,hogy soha ne legyen boldog és tartós kapcsolatuk,mert sajna az ilyenek ku rvára nem érdemlik meg.

És most hiába válaszolsz vissza,vagy próbálsz leoltani,mert nem érdekel,a kérdésedet sem fogom ezután figyelni.

Szia.

2016. jún. 19. 13:47
 22/44 anonim ***** válasza:
91%

Nem próbállak osztani, nekem nem fáj amit művelsz :) és különösebben nem is érdekel. Egészségedre.

Ez a véleményem.

Ez a viselkedés tükrözi, hogy hová halad a világ és itt nem csak a szexualitásról van szó hanem arról is, hogy lépünk át egymáson és mennyire tiszteljük a másikat.

Ezt nem kell magadra venni mert nem neked szól hanem azoknak akik ezt művelik.

Mert ha kertelés nélkül csak kefélsz az még mindig más mint mikor félredugsz. De ennek a szerepnek a másik oldalán te is lehetsz majd és esetlegesen egykor a gyerekeid is. És más az amikor megcsalsz egy szexkapcsolatot vagy a tegnap éjszakád meg más az amikor megcsalsz egy olyan embert akinek számítasz is.

Attól, hogy én bármit is leírok megváltoztatni az még nem fogja a világot.

De ha már az állatias dugás és szexualitásnál tartunk aki ennyire nem tiszteli még azt sem akivel együtt él akkor miről beszélünk? Hol az emberség? Hogy ők ezt ösztönösen te meg tudatosan csinálod? :)

Igazság szerint az sem érdekel ha lepereg, ha nem fogod fel az a te bajod nem az enyém.

Van egy erkölcsi norma meg van egy másik holnap talán lesz egy harmadik egymással ezek sosem fognak kiegyezni. És amíg ezek egymás mellett működnek addig az emberek sérülni fognak.

Én ilyen vagyok, ha félredugnék inkább elmondanám és lennék egyedül minthogy a szemébe hazudjam, hogy te vagy az egyetlenem :)

Te ezt gond nélkül megteszed :)

2016. jún. 19. 13:48
 23/44 anonim ***** válasza:

nem érdekled egyszerűen már megkapta amit akar. nem vagy neki kihívás, ha szexet akar ott a barátnője.

eddig azért voltál jobb mert idegen voltál, de már nem vagy az és sokszor gondol arra hogy találkozzatok, de mindig rájön hogy nem éri már meg, mivel nem nyújtasz semmi extra örömöt, hiszen már egyszer megkapott, ha nem is úgy.

2016. jún. 19. 13:51
 24/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és véleményeket. Az erkölcsi fröccsöt nem, mert azt nem kértem és nem is tartom érett, felnôtt dolognak itt nyomatni egy idegennek a kioktatós dumát meg sódert. Az Ilyen élethelyzetek megértése igényel egy bizonyos magas fokú életismeretet és szexuális tapasztalatot, szóval annak aki ezzel rendelkezett és a témánál tudott maradni, annak még egyszer nagyon szépen köszönöm.
2016. jún. 19. 13:58
 25/44 anonim ***** válasza:
Lehet nem érezte magát annyira jól Veled, nem jöttél be annyira neki. Bevallani nem akarja de emiatt nem kezdeményez úgy, mint előtte.
2016. jún. 19. 14:04
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy a te meg másik fél élethelyzetét vagy képtelen megérteni, vagy felfogni.

Leírják hogy jó voltál kupakolni, gondolom még húzta az agyad azt ennyi, van másik vad.

2016. jún. 19. 14:10
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
akkor mi a szarnak kérdezel, ha nem vagy kíváncsi rá? :D
2016. jún. 19. 14:33
 28/44 anonim ***** válasza:
72%

Hülye k rva. Mocskos rib nc!

Fel kellene téged gyújtani, te sz jha!!!

Remélem a barátod tesztelte le, hogy belemész-e, és mivel belementél, mert sz jha vagy, szakít veled.

2016. jún. 19. 18:18
 29/44 anonim ***** válasza:
49%
Én tuti kinyírnálak ezek után
2016. jún. 19. 18:19
 30/44 anonim ***** válasza:
86%

"Az Ilyen élethelyzetek megértése igényel egy bizonyos magas fokú életismeretet és szexuális tapasztalatot"

Neked jó sok szexuális tapasztalatod lehet,mert egy ribi vagy. Elkezd valaki Instagrammon "fűzni" ès már le is szopod?

Egy fára kellene tèged felfűzni a nyakadon levő kötèllel

2016. jún. 19. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!