Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj az ha mindennap kivanom a szexet? 19/L
A parom egy par evvel idosebb 28/F es nem kivanja ugy a szexet,mint en. 1,5 eve vagyunk egyutt es csak az elso par honapban tudta azt nyujtani,ami nekem megfelelt. De akkor is mindig nekem kellett kezdemenyeznem? Mit csinaljak? En mindennap kivanom a szexet, most pedig mar 2ik honapja,hogy nem voltunk egyutt. Nagyon kivagyok mar!:( Hiaba beszelgetek vele errol,mert mar 1000x emlitettem neki,akkor par napig jo volt utana megint kezdotott elolrol minden. Az onbizalmam a beka segge alatt van. Nem merek ismerkedni masokkal,mert nem akarom megcsalni,es mert nem erzem magam nonek mellette. Teljesen ki vagyok bukva.
Koszonom a valaszokat!
Van párod és 2 hónapja nem volt szex?
Miért vagy még vele?21/L
Mi detto fordítva vagyunk. Nekem alig, vagy csak ritkán van libidóm (20L), párom pedig szinte mindig akarná (26F).
Bár mondjuk mi csak hétvégén tudunk együtt lenni. Én is attól félek, hogy szakít velem, hiába mondja, hogy szere meg stb.. akkor is vannak szükségletei.. :S
Gondolkodtam, hogy abbahagyom a fog.gátlót, de félek, hogy az sem segítene. :(
Na ez jo kerdes,mert magam sem tudom!
Tul korulmenyes lenne a valas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!