Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert baj az ha mindennap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj az ha mindennap kivanom a szexet? 19/L

Figyelt kérdés

A parom egy par evvel idosebb 28/F es nem kivanja ugy a szexet,mint en. 1,5 eve vagyunk egyutt es csak az elso par honapban tudta azt nyujtani,ami nekem megfelelt. De akkor is mindig nekem kellett kezdemenyeznem? Mit csinaljak? En mindennap kivanom a szexet, most pedig mar 2ik honapja,hogy nem voltunk egyutt. Nagyon kivagyok mar!:( Hiaba beszelgetek vele errol,mert mar 1000x emlitettem neki,akkor par napig jo volt utana megint kezdotott elolrol minden. Az onbizalmam a beka segge alatt van. Nem merek ismerkedni masokkal,mert nem akarom megcsalni,es mert nem erzem magam nonek mellette. Teljesen ki vagyok bukva.

Koszonom a valaszokat!

2016. jún. 19. 18:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
Segits magadon
2016. jún. 19. 18:50
 2/14 anonim ***** válasza:

Van párod és 2 hónapja nem volt szex?

Miért vagy még vele?21/L

2016. jún. 19. 18:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes, olyan idős vagyok, mint a párod, de én is minden nap 3-4x tudnám csinálni. :D Vannak különbségek. Szakítást javaslok, majd egy hasonló libidújú ember keresését.
2016. jún. 19. 18:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Mi detto fordítva vagyunk. Nekem alig, vagy csak ritkán van libidóm (20L), párom pedig szinte mindig akarná (26F).

Bár mondjuk mi csak hétvégén tudunk együtt lenni. Én is attól félek, hogy szakít velem, hiába mondja, hogy szere meg stb.. akkor is vannak szükségletei.. :S

Gondolkodtam, hogy abbahagyom a fog.gátlót, de félek, hogy az sem segítene. :(

2016. jún. 19. 18:52
 5/14 anonim ***** válasza:
Csak félve merem megkérdezni, de ezt miért nem vele beszéled meg?
2016. jún. 19. 18:53
 6/14 A kérdező kommentje:

Na ez jo kerdes,mert magam sem tudom!

Tul korulmenyes lenne a valas.

2016. jún. 19. 18:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Irtam,hogy mar nagyon sokszor beszeltem vele errol,de mintha a falnak beszelnek. Jonnek az igeretek,stb utana pedig minden ugyanolyan mint volt.
2016. jún. 19. 18:54
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
" nem erzem magam nonek mellette. " Mert nem dug meg minden nap? Nem érzed, hogy ez azért tulzás? Más igényeitek vannak. Ha neked kevés amit nyujtani tud akkor szépen köszönjetek el egymástol. Hosszu távon nem tud nálad teljesiteni (Ideiglenesen lehet ajzoszerekkel növelni a dugások számát, de végtelenségig az sem megy.)
2016. jún. 19. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gond eleve termékeny napokon kívánosabbak vagyunk. de nekem is volt ilyen amikor minden nap csináltam volna. De az nem tartott örökké csak egy időszak volt
2016. jún. 19. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Én ott hagynám a helyedben. Fiatal vagy nehogy már be fásulj egy pasi miatt nem ér annyit szex nélkül ez nem kapcsolat az is kell egy párkapcsolathoz
2016. jún. 19. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!