Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem mehet beljebb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mehet beljebb?

Figyelt kérdés
Tegnap volt az első alkalom barátommal és csak pár centire tudta betolni, mert éreztem valami gátat és nagyon fájt, pedig több pózban próbáltuk. Arra gondoltam, legközelebb próbáljuk meg hogy hirtelen átlöki és nagyon fáj, utána viszont jobb lesz. Tapasztalatlan vagyok ezen a téren, nem tudom, hogy lehetne élvezetesebbé tenni, tanácsot szeretnék kérni.
2016. jún. 19. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A szuzhartyarol hallottal mar?
2016. jún. 19. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
De arról azt hittem, ennyire nem fájhat. Máskor magas a fájdalomküszöböm, viszont most muszáj volt leállni, ezért nem értettem...
2016. jún. 19. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Nyúlt a szűzhártyád, de nem szakadt át! Kicsit még nyugi, egy határozott lökés és tadamm! :) Fájni fog valószínű, de nem sokáig és egy csóktól hamarabb múlik! De lehet még egyet kérni és még egyet.... :)
2016. jún. 19. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg veletlenul se a hatarozott lokest valasszatok. Az nagyon faj es nagyon verzik.

Ovatisan, lassa tegye beled, igy hogy elotte hosszu elojatekkal ellazit odalent teged.

Van akinek vastagabb, erosebb a harzyaja azoval nekik fajhat.

A szuzesseged elvesztese utan is egy darabig meg a hosszu lazito elojatekot ajanlom.

2016. jún. 19. 20:12
 5/6 aperitif ***** válasza:
Ujjal kellene előbb tágítani a szűzhártyát, fokozatosan, először egy, majd két ujjal, és ha ez már nem fáj, akkor lehet megpróbálni a behatolást.
2016. jún. 19. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ujjazás amikor érinti a szűzhártyát mindenképpen fájni fog. Szerintem is egyszer gyorsan át kell szakítani, az nagyon fog fájni, de összességében jobban jársz. A lassú befele tolás nem mindig hatékony elszakításhoz, csak felesleges fájdalmat okoz.
2016. jún. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!