Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz 43/N?
Figyelt kérdés
Hogy 43 eves letemre viatalabb kigyúrt pasikról álmodozom , más is van így?2016. jún. 19. 20:31
1/19 anonim válasza:
Persze :)
Nincs ezzel semmi baj :)
Ebben a korban magasabb a libidónk :D tudom tapasztalom.
Éld meg ne csak álmodozz róla :) Helyettem is :D
És hát egy fiatal test lehet kicsit visszahoz valamit :)
N.szintén 43.
2/19 anonim válasza:
ugyan ez a típusú srác vagyok. viszont nehezen taálni ilyen nőt. többnyire viszariadnak :) f26
3/19 anonim válasza:
na meg is van az esti program, ezeknek már nem kell mesét mondani csak az előjáték kell és mehet a dolog
sok sikert majd meséld el mejik mijen volt
üdv egy fiatalos kigyúrt 40 éves pasi
5/19 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ahogy a negyvenes pasik is fiatal pipikről álmodoznak - ti pedig vérig vagytok sértődve, hogy miért nem rátok vágynak...
6/19 anonim válasza:
5#
Nem vagyunk vagyok vérig sértve :P
Azért javasoltam élje meg helyettem is , mert férjnél vagyok.
De attól még van szemem és álmodozni jó :D :P
7/19 anonim válasza:
Nem gáz. Vannak fiatalabb kigyúrt pasik akiknek pont az ilyen korú nők jönnek be. Legalább is én sok negyven feletti dögös nőt látok.
8/19 anonim válasza:
Gáz az lesz, ha mindez megmarad az álmodozás szintjén.
9/19 anonim válasza:
én meg 40-es holgyekrol :) 21/f
10/19 anonim válasza:
én ugyanigy forditva... megorulok a 40 év koruli noktol *.* 18F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!