Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szolnátok ha a pasitok baleset miatt impotensé válna?
Ha egy nő szereti a párját/férjét nem fogja elhagyni, es nyitott kapcsolat is szerintem ilyen helyzetbe undorító...
Megoldas mindig van , ma mrá különböző péniszprotézosek vannak , melyek nagyon jó merevedést biztosítanak es egyeltalán nem feltűnó.
A megoldas , hogy őszintének kell lenni , szembe kell nézni a problémával, es egy jó urológust, andrológust fel kell keresni es minden rendben lesz.
Megtanítom jól nyalni és meg tovább az élet :D
Jó, azt vallom hogy a kapcsolat fontos része a szex, de most komolyan ki akarok cseszni vele? Impotensen az esélye 0. lesz egy normális kapcsolatra ha én elhagyom, meghát ahogy fejlődik az orvostudomány ki tudja, lehet 10-15 év múlva egy rutinműtéttel helyre tudják állítani a dolgot.
Had válaszoljak én, aki érintett vagyok a témában. Az a helyzet tudjátok, hogy mozgássérült vagyok. És nem. Nem vagyok tolószékes. Ez egy tipikus kép a mozgássérültekről. Én bottal járok. és nem- nem emiatt lettem impotens. Hanem egyszerűen azért, mert kevés tapasztalatom van s már elég idős is vagyok.
Mert lehet azt mondani, hogy majd ekkor meg majd akkor megtalálom. De a valóság az hogy nagyon kevés nő fogadja el a sérülteket. És nagyon nehéz összehozni egy olyan helyzetet.
És sajnos, amikor mégis összejön, akkoris bestresszelek. Nem kell, részletezzem, mi történik ilyenkor. Pontosabban mi nem történik. Megalázó de ezt is impotenciának mondják. Pedig csak szorongok…
Persze kézzel, szájjal kielégítettem minden partnerem. De az mégsem ugyanaz.
Tudjátok, néha azt kívánom, bárcsak azért hagynának el, mint más normális embert szokás. Hogy legalább összeveszünk. Én is utállak, te is utálsz és annyi.
De nem! Egytől egyig mind azért hagyott el, mert ilyen vagyok.
Ne gyertek nekem azzal, hogy majd…
Az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy beletörődöm. És szépen egyedül élek…
Itt nincs happy end.
elfogadnám,mivel utálom a testiséget,szexet!
ilyen férfiakat keresek ! aszexuális 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!