Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az beteges ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az beteges ha egy lánynak elkértem a melltartó-pántját, hogy azt szagolgassam itthon?

Figyelt kérdés
Végülis ideadta.

2016. jún. 20. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fura. De lehet hogy még mindig jobb mintha a használt búgyiját kérted volna el :D
2016. jún. 20. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
manapság semmi sem beteges :D
2016. jún. 20. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
1# válaszoló vagyok. Nem vagyunk egyformák mindenkinek más a beteges 22/ L
2016. jún. 20. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
xDDD
2016. jún. 20. 15:17
 5/10 October15 ***** válasza:

Kérdező: Őőőőőőő van benned egy kanyar annyi szent. Mondjuk a csaj meg konkrétan körpálya szóval zsák a foltját. :D

1.: Pedig az simán jó cucc.. Bár tény, hogy jobb akkor szagolgatni amikor még rajta van a gazdáján. :P

2.: Huhuuu.. én inkább azt mondanám, hogy manapság nagyon sok beteg dolog van, az emberek ingerküszöbe meg az egekben. [Nem csak szexualitás témakörben.]

2016. jún. 20. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Tőlem bugyit már kértek de meltartópántot még nem:)
2016. jún. 20. 18:54
 7/10 laszlo racz ***** válasza:
miert nem a bugyijat kerted el egy jo punciszag,örület.
2016. jún. 21. 06:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert nem a csajt vitted haza? Miert csak a melltartojanak a pantjat? O.o
2016. jún. 24. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Én inkább a cipőjét szagolgatnám, főleg, ha jó gyakran van a lábán, sőt netalántán néha zokni nélkül is hordja.
2016. jún. 24. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is szagoltam alulról Ibolyákat anno!

Inkább a csajt kellett volna hazavinned! A melltartó maradhatott volna! A pántnak nincs szaga! Tutti hogy nem vagy 100-as, de ki az manapság?

Leszedik az ibolyát a "jussáért", elveszik a csúnyalányt a "szagáért"! A dalban "__" ezek felcserélve vannak! De így izgisebb!

2021. jún. 3. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!