Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki? És mit tegyek?
Van egy barátom és 4 éve együtt vagyunk. Nagyon kívánjuk egymást de, én annyira félek és nem tudok mit csinálni ellene.
Nagyon szeretnénk már szeretkezni de, én egy kicsit félek tőle ezt a barátom is elfogadja és nem sietett.
Jelenleg is szűz vagyok még és 23 éves. Nagyon becsülöm a barátomat hogy képes 4 évet várni hogy majd lefeküdjünk.
Szerintetek ciki hogy 23 éves lány létemre szűz vagyok?
És hogyan oldam a feszültségemet/félelmemet?
A múlthéten elkezdtük, izgatott engem meg mindent csinált hogy ne féljek, nagyon gyengéd hozzám és kedves. De én azt mondtam neki hogy várjunk egy kicsit még, nem volt mérges és elfogadta. Ennek örülök is, de enm tudok rájönni hogy mit csináljak/csináljon velem hogy ne féljek.
Valakinkr valami tanács?
Mi a szär??
Melyik az a hülye aki 4 évet vár? Na ne szórakozz...
De ha te direkt vártattad őt ,akkor te se vagy 100-az ,még 50-es se...
Az ,hogy félsz meg valami elképesztő.
Ember! Több ,mint 4 ÉVE vagytok együtt ,te meg nem tudom mitől félsz...Attól ,hogy a farka sárkányá változik ,vagy mi?....
Jó ég... -_-
De remélem ,hogy a 4-esnek és az 5-ősnek igaza van. Kb. 99,9% az esélye ,és erről nem ő tehet...
Amúgy az nem ciki ,hogy szűz vagy.
Az viszont rohadtul ,hogy ennyire nem bízol meg a partneredbe.
Emberek! Ki mondta, hogy nem bízik meg a partnerében?! És miért sértegetitek a kérdezőt azzal, hogy nem normális, mert négy év alatt nem feküdt le a barátjával?
Kedves kérdező! Szerintem a barátod egy nagyon kedves fiú, amiért ennyi ideig várt rád és biztos, hogy nagyon szeret. Nem tudom miért feltételezik egyesek azonnal azt, hogy megcsal.. Mindenki magából indult ki?
Azt csak te tudhatod, hogy miért és mitől félsz ennyire, de egy kis alkohol tényleg segíthet.
És nem ciki, hogy szűz vagy még.
Hasonló kérdésre írtam már választ és az talán oldani fogja a gátlásaidat. Megtalálod, ha a Szexualitás főkategória keresőjébe beírod:
szüzesség elvesztésével
Párommal annak idején egy évnél tovább voltak közös programjaink, mielőtt megtörtént volna a dolog és nagyon szép közös éveink voltak azután. Ez nem gyorsulási verseny.
Nyilvánvaló, hogy valamilyen gátlás működik benned. A szavaidból úgy veszem ki, hogy te sem tudod mi az. Lehet egy rossz emlék, rossz tapasztalat, amit tudatosan fel sem fogsz. Mégis ott munkál. Kicsit próbálj elgondolkodni azon, voltak a szexualitással kapcsolatos kellemetlen, rossz élményeid, és ha rátalálsz küzdd le őket. Sőt ha ennyire megértő a barátod, beszélj neki róla és megkönnyebbülsz.
Persze lehet, hogy nem bízol barátodban, csak magadnak sem vallod be. Annak is kell hogy legyen valami oka. Szóval ideje egy kis önvizsgálatnak.
Amúgy meg önmagában az, hogy szűz vagy egyáltalán nem ciki. Emiatt nem kell paráznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!