Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Testi adottsagaimnal fogva,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testi adottsagaimnal fogva, nem tudom ezt megadni neki, es ezt nehezen viselem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párom tobbszor is a tudtomra adta, nagyon szeretne mellbe dugni (elnezest a megfogalmazasert, nem talaltam erre mas kifejezest)

viszont sajnos a melleim tul kicsi ahoz, hogy ez kivitelezheto legyen..

Nagyon bant, hogy nem tudom ezt megadni neki :(

mindig mondtam neki hogy nem kivitelezheto, de egyszer megiscsak megprobaltuk, es igazam lett.. Ez utan a "buntudat" meginkabb elhatalmasodott bennem...

Igyekszem minden vagyat kielegiteni, mert rettegek hogy majd mashol keresi azt amit tolem nem kap meg..

Viszont ez tenyleg nem rajtam mulik :(

Akad mas megoldas, vagy csak a mutet?

2016. jún. 21. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:

vagy műtét

de amúgy nem kéne ennyire féltened a pasit, hogy mást keres ezért, ha tényleg törődik veled és érdekled, akkor ezen nem fog fennakadni

egy kapcsolatban vagy, ahol elvileg egyenlőek vagytok, nem kell ennyire a lelkedre venni ezt, ilyen vagy, ez vagy te, ő meg elvileg veled van elfogad olyannak amilyen vagy, így tetszettél meg neki

szóval szerintem ne aggódj emiatt

2016. jún. 21. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Voltak kis mellű barátnőim, én is gondoltam ilyesmire, volt,hogy mondtam is az egyiknél, akinek közepes cicijei voltak, hogy csináljuk. Megpróbáltuk, nem ment. Mindketten túlléptünk rajta. Gondolom ő is így tett, ha nem, akkor meg jobban jársz, ha megszabadulsz tőle. Minden másban nagyon odaadó volt, egy percig sem volt emiatt hiányérzetem.

Úgyis mindig van nagyobbcsöcsű csaj. Ha meg nincs, akkor meg lesz. Ettől függetlenül lehet hűségesnek lenni. Senki nem tökéletes.

Ne aggódd túl. :)

2016. jún. 21. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban szeret téged, nem erőlteti a dolgot ha valóban nem megy. Ne akarj ennyire görcsösen megfelelni Neki, hogy megműtteted a cicid, hogy megb***hassa! Bűntudatod emiatt ne legyen, pláne ha kielégíted minden vágyát! Én pl az exemnek nem engedtem meg, pedig vannak melleim, szívesen adnék belőle hidd el :D mégse lépett félre :) Több önbizalmat csajszi!
2016. jún. 21. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézd..én alapból a kis mellű lányokat szeretem,tehát nem akarom mellbe dugni a partnerem.Nem is értem miért fontos,mikor annyi minden mást lehet csinálni.A kiss mellű lányoknak általában feszes mellük,bimbójuk van.Csodállatos mikor szopás közben pihenésképp ingerlik vele a faszt,heréket,és az is ha rájukélvez az ember
2016. jún. 21. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Emiatt nem műttesd magad. Ez kb. 1 az 19ezer dologból amit csinálhattok egymással. Mi is van amikor kipróbálunk dolgokat amiről úgy gondoljuk jó lesz, van ami igen, van ami vagy nem működik, vagy nem való nekünk, legfeljebb nevetünk egyet :)
2016. jún. 22. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!