Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kit izgat a csajbunyó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit izgat a csajbunyó?

Figyelt kérdés
Nemrég rájöttem hogy nagyon izgat az, ha nők verekednek egymással, egymást verbálisan alázzák, féltékenységből verekednek, vagy hasonló dolog miatt és (ki)tépik egymás haját. Esetleg tudtok valós történeteket a témában?

2016. jún. 22. 10:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az olajos birkózás tetszik.

Amikor két meztelen csajszi beolajozva birkózik egymással.

2016. jún. 22. 10:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Csajbunyó? Inkább csak cica harc :-D
2016. jún. 22. 10:27
 3/14 anonim ***** válasza:
42%
Hát én nem cica harcozi szoktam hogy haj tépés meg karcolás. Ha már odáig fajul hogy nekem jönnek akkor csak is " Tökösen " Volt hogy lakórársam csaj a konyhában nekem jött a gázon ott sült a rántott párizsi én meg rá borítottam és meg küldtem még a pofáját a forró serpenyővel.. Párom és az Ő párja alig bírtak szét szedni. Csak azért engedtem el a r.bancot mert párom ahogy húzott hátra majdnem megfojtott nem kaptam levegőt ezért engedtem el... De én nyertem mert utána Kuss Pofa be volt a Csajnak Rám se mert nézni! 22 N
2016. jún. 22. 10:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha szabályozott keretek közt zajlik.
2016. jún. 22. 10:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

3# as: Ez mesének jó volt :-D

Csak kicsit túl színezted a dolgot.......

Nyílván nem itt lennél ha te valakit le öntesz forró olajjal ;-)

2016. jún. 22. 10:48
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
cigányoknál, feketéknél elég gyakoriak az ilyen összetűzések, liveleaken is van néhány ilyen videó
2016. jún. 22. 10:51
 7/14 anonim ***** válasza:
2016. jún. 22. 12:13
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Jó magam már nagyon rég rájöttem, hogy izgat a csajbunyó. Főként a submission wrestling az ami nyerő nálam, de szigorúan egy falatnyi bugyiban. Ezek feltételek mellett bármilyen komolyságú harcot megnézek. :)

Na meg persze résztvevője is lennék talán. Szomszédos országainkban rendszeresen rendeznek ilyen ehhez hasonló "rendezvényeket" aminek a nézői ára százezer felett van és talán még illegális is.

2016. jún. 26. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A pasik nagy részét izgatja a téma amennyire én látom... És vannak akik hajlamosak is keverni egyszerre két lánnyal, csak hogy egymásnak uszítsák őket... És az az a pont, ahol már nemcsak mások érzelmeivel játszanak, de évekig tartó gyűlölködés lehet a vége a két lánynál akik semmiről nem tehetnek, de nem tudnak kibékülni mert túl sok a büszkeség...

Tapasztalat sajnos

2016. jún. 26. 22:08
 10/14 anonim válasza:
77%
Kérdező, te férfinek tartod magad? Ha igen, akkor kihívlak egy mérkőzésre és a te hajadat fogom kitépni! A közönség pedig lányokból fog állni, akiket az fog izgatni, hogyan verlek meg és mekkora csomó hajadat tépem ki!
2016. aug. 17. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!