Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek minden szexnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek minden szexnél kell minimumm 1 orgazmus hogy jo legyen a szex? Vagy akkor is jo tud lenni ha nem lesz orgazmusotok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Én pl. rohadtul unom, hogy a barátomnak van mindig, nekem meg még egyszer nem volt! Csak mert nő vagyok... Így aztán nem is jár, jaa mert az evolúció szerint elég, ha a pasi élvezi rohadtmód. Hülye felfogás!
2016. jún. 22. 17:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem azért van a barátodnak, neked pedig nem, mert te nő vagy ő meg férfi. Hanem mert:

A, a barátod szar a szexben. Ez esetben ha ez így van már hosszú ideje, akkor cseréld le

B, vannak nők, akik valóban frigidek, aszexuálisok és valamiért testileg-lelkileg képtelenek az orgazmusra; lehet hogy te is egy vagy közülük, bár ennek a kisebb az esélye

Tudom hogy engem most valami nőgyűlölőnek hiszel már 1-2 válaszom alapján, aki leszarja a nők orgazmusát, de ennek pont az ellenkezője igaz. Hatalmas jó érzéssel tölt el, ha a másiknak jó érzést, orgazmust okozok. Sokkal jobban szeretek pinát nyalni, mintha engem szopnak például és az én szememben nincs annál szebb amikor látom hogy a nő elmegy, akit éppen nyalok/dugok

2016. jún. 22. 17:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Pont erről beszéltem, hogy az evolúcióval csak akkor érvelj ha minden részével egyetértesz. Terhesség meg ugye 1 szexből is lehet, tehát többre nincs szükség. Az nem úgy megy hogy az evolúció csak addig érdekes amíg az orgazmus szükségtelenségét bizonyítja.

Én egy szóval sem mondtam, hogy a nők nem kívánják a szexet, én azt mondtam, hogy az orgazmus nekik is jár (kivéve ha a férfi is megelégszik azzal, hogy nem megy el) és nehogymár itt alkudozzanak, hogy hátha anélkül is jó. A társadalom meg az ilyenek le vannak tojva, aki képes orgazmusra, annak jár. Az, hogy egy nő nehezebben megy el, nem azt jelenti, hogy akkor az evolúció számára nem fontos és meg lehet ebben nyugodni, hanem azt, hogy ha a férfi szexet akar, akkor köteles megdolgozni azért, hogy a nőnek is ugyanolyan jó legyen.

2016. jún. 22. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!