Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent, és miért csinálják? /F
Figyelt kérdés
Mostanában gyakran előfordul, hogy egy szép lányt el kezdek nézni, de csak úgy hogy néha néha rá pillantok, és amikor már kb 3-adszorra pillantok rá, azt veszem észre, hogy kicsit mosolyogva néz a szemembe, de van olyan is, hogy kicsit több ideig kezdem el nézni (4-6 másodperc), és egy idő után mintha észrevenné, hogy őt nézem, és ugyan úgy a szemembe néz mosolyogva. Többször volt már ilyen pl buszon, vagy az utcán. Valamikor olyanokra is rá szoktam nézni, akik nekem nem jönnek be, és azokkal is előfordul ez. Ma pl voltam az utcán, és jött velem szembe egy nem csúnya, viszont nekem nem az a stílus jön be, mint ami neki volt, és eléggé látszott a melle, és ránéztem egy nagyon kicsit, és el kezdett mosolyogva nézni ő is.. Amikor a szemembe néznek amúgy, mindig el nézek máshová, de nem feltűnően. Szerintetek ez mit jelent? Miért csinálják?2016. jún. 22. 18:32
1/4 A kérdező kommentje:
És én nem feltűnően szoktam nézni, és nem mosolyogva*
2016. jún. 22. 18:35
2/4 anonim válasza:
Ez komoly,hogy nem tudod mi a szemezés??
4/4 anonim válasza:
Én csak olyan pasira mosolygok,aki nagyon tetszik :) Szóval tetszel nekik.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!