Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátnőmnek a szextől legyen orgazmusa? 21F
Nagyon élvezi velem a szexet de orgazmusa nincs tőle de érzi folyamatosan
De ha nyalom és ujjazom közbe akk meg mindíg sikerül neki
Van erre megoldás ?
#1 mivan ?
#2 mindketten arra vágyunk hogy egyszerre legyen orgazmusunk vagy szex közben neki hamarabb
#2 #4 mivanmivan :D:D
én komolyan mondtam h gyertek át, 2 fasszal akkorát fog élvezni mint egy ház :D #1 voltam
Vannak akik soha nem tudnak elmenni a behatolástól. Szerintem ne erőltessétek, mert csak folyton feszültek lesztek, hogy "naa legyen már"...
Én a helyedben arra mennék inkább, hogy élvezz el benne aztán nyald-ujjazd orgazmusig.
Figyelj oda rá, hogy mi az amit nagyon élvez, és mi az amit kevésbé. Neki meg ne legyen ciki mondani, hogy ha valami tetszik. Irányítson kicsit. Neked is hasznos, mert legközelebb tudod hogyan nyúlj hozzá, meg neki is jó mert legközelebb egyből azt csinálod ami neki jó. :)
De elsősorban odafigyelés. És ő se fogja vissza magát, ne fojtsa el ha valami jó.
Magaddal kapcsolatban meg ha érzed, hogy közel a vége és barátnődnek még idő kell akkor pihenj, addig nyald, ujjazd, stb. És valamennyire lehet fékezni az orgazmust. Barátnőmmel jó párszor tudatosan sikerült egyszerre elélveznünk. De ehhez az is kell, hogy magamat ismerjem, hogy mikor mennyi inger kell még mi az ami szinten tart, mi az ami sok, rá is figyelni kell, hogy éppen "hol tart", és mikor engedhetem el magam, hogy kb. együtt menjünk el. Nekem sikerült. Másnak is sikerülhet. Ezt egyébként a legjobban egyedül magadban tudod megtanulni, mert tudsz időt hagyni önkielégítés közben magadnak, hogy kitapasztald, mert nem kell a barátnőddel foglalkozni. Néha játssz el magaddal és ismerd ki saját magadat, és idővel megtanulod, hogy fogd vissza az orgazmusod.
Te neg egy gyökér vagy
A hasznos kommenteket meg köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!