Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, amikor egy jo csajt meglattok egy csunya pasival kezenfogva a buszon?
Azt hogy talán az a csaj nem annyira felszánes hogy leragadjon a külsőnél és lehet neki helyes az a fiú kinek a pap kinek a papné
És félre ne értsetek nem azt mondom hogy nem fontos a külső mert mindenki az alapján ítél elsőnek (ha most azt mondod te nem magadnak is hazudsz) de megszámlálhatatlan olyan helyes pasival találkoztam már hogy attól is nedves voltam hogy rámnézett de nem tudtam vele két normális mondatot sem váltani
igazából a lányt nézem meg, mert ő érdekel.. de ha a vajon miértre kell válaszolnom akkor ezek jönnének szóba: rég óta ismerik egymást és jól működik a kapcsolat / a srác nagyon intelligens / a srácnak jó a humorérzéke / valamit nagyon tud az ágyban / ha ezek közül egyik sem akkor a csaj ízlésficamos vagy pénzre hajt..
25F
Én nem nézem le a csúnya embereket, de én nálam legtöbbször az csúnya, aki igénytelen. Ez nemtől független. Férfiak esetén akinél majdnem még a (vékony) barátnőjük is vastagabb, az gáz. Szóval ezeknek a lányoknak nem lehet túl sok igényük, akik ilyen pasikat választanak.
Ezen kívül motivál és erőt, mert én sem vagyok valami helyes (de nem csúnya) és talán van esélyem, mert nekem ritkán adatik meg lány.
Pénz...természetesen.
Minden ember megvásárolható, nincs az a lány aki napi egy milláért nem humná be a szemét alkalom adtán 10 percre. Persze ez a férfiakra is igaz.
Szóval a pénz a legnagyobb vonzerő ebben a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!