Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok, amikor egy jo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, amikor egy jo csajt meglattok egy csunya pasival kezenfogva a buszon?

Figyelt kérdés
Szerintetek miert van egyutt egy gyonyoru csaj egy elegge csunya pasival?

#Szep no #csunya pasi
2016. jún. 24. 21:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Azt hogy talán az a csaj nem annyira felszánes hogy leragadjon a külsőnél és lehet neki helyes az a fiú kinek a pap kinek a papné

És félre ne értsetek nem azt mondom hogy nem fontos a külső mert mindenki az alapján ítél elsőnek (ha most azt mondod te nem magadnak is hazudsz) de megszámlálhatatlan olyan helyes pasival találkoztam már hogy attól is nedves voltam hogy rámnézett de nem tudtam vele két normális mondatot sem váltani

2016. jún. 24. 22:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

igazából a lányt nézem meg, mert ő érdekel.. de ha a vajon miértre kell válaszolnom akkor ezek jönnének szóba: rég óta ismerik egymást és jól működik a kapcsolat / a srác nagyon intelligens / a srácnak jó a humorérzéke / valamit nagyon tud az ágyban / ha ezek közül egyik sem akkor a csaj ízlésficamos vagy pénzre hajt..

25F

2016. jún. 24. 22:10
 13/20 anonim ***** válasza:
14%

Én nem nézem le a csúnya embereket, de én nálam legtöbbször az csúnya, aki igénytelen. Ez nemtől független. Férfiak esetén akinél majdnem még a (vékony) barátnőjük is vastagabb, az gáz. Szóval ezeknek a lányoknak nem lehet túl sok igényük, akik ilyen pasikat választanak.

Ezen kívül motivál és erőt, mert én sem vagyok valami helyes (de nem csúnya) és talán van esélyem, mert nekem ritkán adatik meg lány.

2016. jún. 24. 22:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolnék? Talán azt,ha nem lennék ilyen csendes balf..sz, és megmernék szólítani egy nőt,akkor nekem is sikerülhetne.
2016. jún. 24. 23:37
 15/20 anonim ***** válasza:
19%
Arra,hogy ez a lány se ment egyetemre...
2016. jún. 25. 00:13
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

Pénz...természetesen.

Minden ember megvásárolható, nincs az a lány aki napi egy milláért nem humná be a szemét alkalom adtán 10 percre. Persze ez a férfiakra is igaz.

Szóval a pénz a legnagyobb vonzerő ebben a világban.

2016. jún. 25. 08:08
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
De primitív vagy te kérdező. Az a pasi biztos a nőnek tetszik. Ezt nem éred fel ésszel.
2016. jún. 25. 08:37
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
O.o
2016. jún. 25. 09:05
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
Én arra, hogy vajon kihúztam-e a vasalót.
2016. jún. 25. 12:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Vajna Tímea is szerelmes, mindent rózsaszínben lát, és akkor se hagyná el Andrew Vajnát, ha egyik napról a másikra nincstelenné válna. Sőt, el is tartaná.
2016. jún. 25. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!