Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha fiuként úgy érzem hogy egy k*. rva vagyok?
Figyelt kérdés
szóval a kérdés inkább az,hogy hogyan kezdjek bele a prossti karrierembe hol találjak olyan nőket akik fizetnének nekem ezért? 19.5F/pest2016. jún. 25. 02:07
1/3 anonim válasza:
Fogyókúra klubokban, cukrászda előtt, kamu hirdetések alatti kommentekben.
2/3 anonim válasza:
Ritka mikor egy nő fizetne szexért. Általában a férfiak fizetnek szexért még akkor is ha a csaj nem k.va... De válaszolva kérdésedre olyan klubokban ahol a túlsúlyos nők 100-130 kg körül kezdődnek. Fizetnének hogy szexet kapjanak. Ha van gustusod hozzá akkor csináld. De egy átlagos nő nem fog fizetni neked az tuti legyen vékony sportos vagy husis de ha szexet akar akkor a 10 újra talál egy pasit ingyen. Itt csak a kövérek vagy már az idősebb hölgyek fognak fizetni érte. Ezt egy férfi ismerősöm mondtam aki hímr.gyó. 22 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!