Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányokat miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányokat miért nem érdeklik a szűz pasik?

Figyelt kérdés

2016. jún. 25. 08:50
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Mert úgy gondolják, ha van tapasztalata a pasinak, akkor jó élmény lesz az első.
2016. jún. 25. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szabad elmondani, hogy szűz vagy. Én sem tettem. Volt egy futó kapcsolatom amiben elvesztettem a szüzességem. Az ötödik éjszaka lehetett amikor bevallottam. Onnantól az esélyét sem adta meg, hogy komoly kapcsolat legyen. Mert "én még biztos nem éltem ki magad, és úgyis megcsalnám". Szakítottunk nem sokkal rá. Nem szabad elárulni, egy életre megjegyeztem. Persze ezt a lányt már amúgy sem bánom. :)
2016. jún. 25. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hazudni kell, úgyse veszi észre, ha nem bénázol.
2016. jún. 25. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert ők ebből presztízskérdést csinálnak. Jól mondják az előttem szólók, hazudni kell a szüzességedről.
2016. jún. 25. 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert azt hiszik, hogy nekik alapból mindenből a legjobb jár anélküli, hogy ezért bármit is tenniük kéne. Jár a tapasztalt farok, aki pedig megdugja őket az csakis Velük foglalkozzon. Persze ha már őket megdugták egyszer akkor közlik, hogy rajtuk ne gyakoroljon senki meg ők bem tanító nénik. Rohadt önzők is.

A #2-nek igaza van. Nem szabad elpofázni és kész.

2016. jún. 25. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem van aki a 20. alkalom után is olyan béna, mint egy szűz..

Amúgy én annakidején arra vágytam, hogy szűz legyen a partner is és milyen "romantikus", hogy egyszerre veszítjük el.. :D

2016. jún. 25. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kell ezzel indítani a kapcsolatot. Persze, ha feljön a téma, akkor jobb lenne, ha bevallaná és nem hazudna. Én is bevallanám, hogy még nem volt barátom. Jobb, ha bevallja. Ha kamuzik és később derül ki, az sokkal rosszabb. Csalódnék benne.

Ha amúgy a kapcsolat jó és illünk egymáshoz, jól kijövünk egymással, szeretem és viszont szeret, akkor egyátalán nem érdekel, hogy ő sem volt még úgy senkivel. Valóban izgalmas lehet, hogy együtt éljük át az első alkalmat. :-)

2016. jún. 25. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert úgy gondolják,nagyobb az esély,hogy nem csattan el berakás után.Egy szűz lány sem akar elsőre 2 percet.
2016. jún. 27. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ó még válogatnak. A sok srác meg örüljön, hogy dughat egyáltalán.
2016. jún. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!