Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt sok nő, hogy kritizálhatja a párja testi adottságait, de fordítva már nem viseli el?
A bnőm folyamatosan kritizálja a farkam méretét, szerinte túl kicsi, valójában teljesen átlagos méret.
Tegnap egyzser mondtam azt, hogy mellügyileg ő sem nagyon van eleresztve, erre teljesen megsértődött, nem is akar válaszolni.
Amikor többször ő tette, az szerinte oké, és amikor ezt szóvá tettem, akkor én "hisztizek". . .
Azért lehet, mert egy önző pitsa.
Aki még hisztis is.
Kerülni kell az ilyet.
Amikor ő kritizál, ki kell rúgni a francba, hogy akkor keressen nagyobb farkú pasit!
Illetve megkérdezni tőle, ha kicsi neki, miért van veled?
Csak egy buta nő tesz ilyet, hogy kritizálja a párja szerelme méretét.Ha ilyet tesz én a helyedben elgondolkodnék rajt érdemes-e folytatni ezt a kapcsolatot.
Ha nem tetszik neki tovább lehet állni.
Jogos volt a reakciód.
N
egyszerű a válasz. egy nőnek 100x több esélye van a pasiknál mint egy pasinak a nőknél és ezt a barátnőd is tudja...
Az én farkamat szemtől szemben nem kritizálta az exem mert baromira élvezte a szexet de amikor szakítottam vele hirtelen már kicsi lett a farkam, és még mástól is hallottam vissza.
Talán azért, mert az ilyen emberbe több egó szorult, mint érzelmi intelligencia meg önkritika, plusz az emberek egy része nem érti, nem érzi a különbséget aközött, hogy valóban szeretek valakit, vagy vele vagyok, mert szükségem van rá, mert jobb nem akadt, mert társfüggő vagyok stb.
Amúgy férfiaknál is előfordul ugyanez a jelenség meg az egyéb szempontok szerinti kettős mérce - inkább személyiség-függő, mint nem-függő viselkedés.
Ha nekem mondaná a párom, hogy nem elég nagy a mellem, vagy bármi más genetikailag meghatározott adottság nem tetszik rajtam, akkor szakítanék vele, mint ahogy ha férfi lennék, ugyanígy szakítanék azzal a nővel, aki kritizálja a farkam méretét.
Az a kapcsolat, ahol az ember bántó megjegyzéseket tesz a másikra, tudatosan rombolja az önértékelését, szexuális önbizalmát, sok mindenről szól, csak a szeretetről meg az elfogadásról nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!