Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lány nedves volt akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány nedves volt akkor biztos hogy élvezte a szexet?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy olyan semleges érzés volt de közben meg tocsogott.
2016. jún. 26. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Van, hogy a nő természetes folyása okoz nedvességet, illetve van úgy, hogy valami elindult, akár gondolati szinten, vagy alap fizikai szinten, amitől nedves lett, de maga az aktust, vagy ami történt, azt nem igazán élvezte, vagy nem különösebben.
2016. jún. 26. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak meleg van, és megizzadt a nagy erőlködésbe, nem hiszem, hogy élvezte.
2016. jún. 26. 13:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Amikor hozzá nyúltam akkor is már nedves volt.

Jó vicc de nem izzadt meg mert ment a klíma.

2016. jún. 26. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem garancia, hogy élvezte... van ami alapból az apróbb ingerekre is nedvesedik ( nagyon csúnya példa, de akit erőszakolnak is nedvesedhet... pedig kétlem, hogy élvezné !!! )

Szóval máskor inkább a többire figyelj... Az arca, milyen hangokat ad ki... hogyan reagál a teste stb.. ;) :D

2016. jún. 26. 13:26
 5/8 A kérdező kommentje:
igazából tapasztalatlan volt és azt is mondta hogy még idegen neki ez az új helyzet
2016. jún. 26. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szex nélkül is tudok tocsogni.....1csók,1jó masszázs,1-2pikánsabb üzenet,1kép,. Élvezte,de hogy orgazmusa nem volt az tuti!
2016. jún. 26. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
"Nem izzadt meg, mert ment a klíma"... :')
2016. jún. 26. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy felizgult, még nem garancia, hogy az aktust is élvezte.

Nekem is volt már, hogy benedvesedtem, mert izgató volt, amit a pasi csinàlt, de maga a szex nem volt túl jó.

2016. jún. 26. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!