Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi erőszak utani első együttlét. Mire figyeljek?
Sziasztok! A kérdésem komoly, szóval aki válaszol, az ne hülységeket, ha lehet!
Nem tinik, de nem is 20on évesek vagyunk a párommal, hanem 30-asok. Mindkettőnk szexuálisan elég tapasztalt, de most egy kicsit tanácstalan vagyok, bevallom. Nemrég ugyanis sajnos a barátnőmet megerőszakolták (most ebbe nem szeretnék belemenni, nyilván mindenki sejti mit gondolok...). Most viszont a történtek után először újra szeretnénk együtt lenni. Mire figyeljek nagyon oda? (Azon felül, hogy soha nem voltam egy állat az ágyban vele és a gumit kérés nélkül felhúzom). Köszönöm!!!!
Mindenki adja a tanácsokat, de erre senki nem figyel?
"Nemrég ugyanis sajnos a barátnőmet megerőszakolták (most ebbe nem szeretnék belemenni, nyilván mindenki sejti mit gondolok...)."
Előbb talán elkéne mondani, hogy mi történt. Lehet az "erőszak" nem is erőszak volt?
Pl ha felment valakinek a lakására úgy, hogy barátja van, akkor már eléggé megkérdőjelezhető az erőszak. etcetcetc
A kérdező maga írta, de hát nyilván olvasni sajnos már nem tudsz. Ráadásul pl usaban csomó olyan perelgetés van egyetemen, ahol mindenféle lány felnyomja a kedves parntert, mert épp meggondolta magát másnap. Olvasgass, tájékozódj, lehet jót tesz ;)
Ennek ellenére vannak valódi áldozatok is, akiket tényleg megerőszakolnak és megvernek, megaláznak. Értük valóban nagyon szomorú.
De pl ha barátja volt és mondjuk annak tudta nélkül felment vki lakására és ott történt valami... bocs, de nem leszek együttérző. Azért ott már a szavahihetőség élből megkérdőjelezhető...
Ráadásul leírtam az én sztorimat is(jajj az a srác megerőszakolta, aztán mint később kiderült, kicsit rámenős volt és az erőszakból "szinte megerőszakolt lett"), az se érdekeljen, habzó szájú femináciként csak habzzon a szád, ne gondolkodj, kiálts "ne hibáztasd az áldozatot".
Manapság elb@ szott egy kutya világban élünk, beszélni valós dolgokról már nem lehet, mert valakit "triggerelünk". De pl szerintem igenis vannak olyan dolgok, amikkel ki lehet vívni nagyobb eséllyel megerőszakolást. Pl ha úgy öltözöl, mint egy ribizli, akkor már alapból x%al több esélyed van arra, hogy megerőszakoljanak, ha tetszik, ha nem. És ha bemész a bika ketrecébe pirosba öltözve,akkor necsodálkozz, ohgyha jóeséllyel felöklelteted magad. EZ NEM AZT JELENTI, HOGY CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ Ő HIBÁJUK LENNE, DE VAN MEGOSZTOTT FELELŐSSÉGÜK, MÉGHA CSAK ANNYI IS, HOGY SZÁNDÉKOSAN X%AL NÖVELTÉK AZ ERŐSZAK ESÉLYÉT.
És megint hangsúlyozom, hogy sajnos vannak nők, akiket tényleg megerőszakolnak, pl utcán leütik, többen elkapják, bedrogozzák, elrabolják, kényszerítik. De szerencsére a legtöbb "erőszaksztori" nem így indul.
Pl egy testileg gyenge nőként(lányok, ne áltassátok magatokat, egy átlag férfi vagy 2x olyan erős, mint egy átlag nő..) felmész egy szinte ismeretlen srác lakására, ráadásul iszogattok, akkor mit vártok? Szar kimondani a mai világban, hogy azért kell egy kis óvatosság? "When a man and a woman are alone in a room, Satan is the third party there". Kicsit túlzó, és vallásos(én nem vagyok az), de vallásos példázatokban ám sokszor nagyon nagyon sok igazság van, csak éppen nem kell túl sok mindent belemagyarázni.
na csőőőőő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!