Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna egy 53 éves férfi a szüzességemhez? 18/L
Cica, ha még a petting sem vagy jó (orál, kézimunka stb), akkor nem túl sok örömöt tudsz adni egy tapasztalt férfinak.
Én 40 vagyok, de szeretem ha a nő is aktív, vannak igényei vannak ötletei és közel sem csak "hagyja magát". A szűz lány is lehet aktív, de a kérdésedből az jön le nekem, hogy te azt hiszed hogy ez valami nagy ajándék amit át akarsz nyújtani valakinek.
Sajnálom... nem az. Egy kósza numera leszel, amit vagy élvezel majd vagy nem. A fickó meg húz még strigulát, hogy egy friss pipihús meg volt neki.
Miért undorító?
18 éves fiatal lány létemre egy 42 éves házas pasiért vagyok oda, és szándékomban is áll bepróbálkozni nála (bár már flörtölgetett velem)
Undorító vagy nem, ez 2016 :D
Ez már nem is apa-, hanem nagyapakomplexus. :-))
Viccet félretéve, tuti, hogy nem mennék bele. Részint azért, mert jellemzően a harmincas korosztályból szoktam szeretőt választani, részint pedig azért, mert ez mélységesen megalázó lenne számomra. 57 évesen nem vagyok már egy matyóhímzés. Mindazonáltal még mindig szeretek tükörbe nézni. Időnként némi büszkeség is eltölt, de inkább csak azért, mert egy jó embert látok ott. De ez egyszeriben elmúlna egy ilyen kalandtól. Ha a 18 éves szűzlány nem egy bombázó, ha nem az esetem, akkor azért szenvedne csorbát az önbecsülésem, mert lejjebb adtam az elveimet, torzóvá tettem a testiséget. Ha meg az esetem lenne, ziher, hogy belezúgnék. Aztán nyáladzó vénemberként loholnék a nyomában, mert megölne a féltékenység. Engem, aki sohasem voltam féltékeny. Na ne! Köszönöm, ebből nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!