Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak/fiúk, ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, ti már többször is szexeltetek, de a barátnőtök még szűz. Ha a szopásra kerül a sor, ugye ő nem sokat ért hozzá, nem volt még pénisz közelében...

Kinevetnétek, ha elrontaná?

Vagy hagynátok, egyszer úgyis belejön..? Viszont akkor lehet, hogy ti nem élvezitek az egészet. El lehet azt egyáltalán rontani?

Esetleg segitetek neki, mondjátok hogyan lenne jó..?

Nem, nem azért kérdezem mert most lesz az első alkalom a barátommal és parázok, szimplán csak úgy nagy többségben meghallgatnám a válaszokat.

2016. jún. 27. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondanám neki mit hogyan csináljon aztán majd belejon.
2016. jún. 27. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szólnék neki hogy így kellemetlen, vagy most tök jó, de ezt eszreveheted te is , hogy hogy csinálod, esetleg megkered hogy tanítson meg szopni, nekem volt barátnőm, aki megkért rá, és őszintén még örvendtem is neki és izgi is volt
2016. jún. 27. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretem, akkor nyilván nem fogom kinevetni. Sokkal inkább segítenék neki, kicsit irányítanám (nem úgy kell elképzelni, hogy ráhúzom a fejét, vagy ilyenek, csak kicsit segítenék). Plusz, ha közben rám néz, akkor úgy is látja, hogy épp milyen. Ezekkel előbb vagy utóbb biztos belejön.
2016. jún. 27. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:

"El lehet azt egyáltalán rontani? "

Ne rágcsáld!

Ennyi.

2016. jún. 28. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondanám neki hogy nagyra nyissa a száját, aztán hogy mennyire csukja össze, hogyan szorítson rá a nyelvével, és eleinte én adnám a ritmust csípőből, később meg úgy, hogy a hajába kapaszkodva irányítanám a fejét.
2016. jún. 28. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondanám neki ,hogy ùgy csinálja mint ha nyalòkát szopogatna,ès akkor tuti nem rontja el :)
2016. jún. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!