Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire hulye lenne a csaj,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire hulye lenne a csaj, hogy eljonne satrazni a hegyekbe, mikozben van baratja?

Figyelt kérdés

Ugyanarra az egyetemre jarunk, en phd-ra, o mesterkepzesre. 30 vagyok, o 24 eves. Joban vagyunk, beszelgetunk, tudja, hogy tetszik nekem, de van baratja... Elhivtam satrazni a hegyekbe par napra. Tetszett neki az otlet, el is jonne ugy , hogy a baratjanak azt hazudna, hogy ez ido alatt a baratnoivel lesz.

Letezik, hogy azt hiszi, hogy csak baratkent megyek el vele? Tobbszor utaltam ra, incselkedtem vele, hogy mennyire szexi, stb. de o csak nevetve azt mondta, hogy de bolond vagyok. Lehet, h nem fogja fel ezek utan egy csaj, hogy barmi megtortenhet a satorban?

2016. jún. 28. 01:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azert ha tudja hogy tetszik neked, eleg fura elhinni hogy azt hiszi nem szeretnel semmit. Nem, nem hulye.

Tudja hogy bejon, eleve mar kesz forgatokonyve van hogy kinek mit hazudik, ki falaz neki. A pasijat nem dobja miattad, nem nehez rajonni hogy mit akar.

ne gondolkodj, nem kell tulbonyolitani a dolgokat. A nok egyszeruen mukodnek, csak szeretjuk elhitetni az ellenkezojet.

2016. jún. 28. 09:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Tudja nagyon jól,hogy szexelni akarsz,különben nem hazudna a pasijának,hogy kivel megy.Azért majd utána mondd meg neki légyszi,hogy mekkora egy ordas kva,hogy megcsalja a pasiját,ahelyett,hogy korrekt lenne és előbb szakítana.

20L

2016. jún. 28. 10:02
 13/15 anonim ***** válasza:
"Ennyire hulye lenne a csaj.......?" Neked kell tudni. A te ismerösöd.
2016. jún. 28. 11:07
 14/15 A kérdező kommentje:

Az én ismerősöm, de nem vagyunk _barátok_, nem tudom, hogy vélekedik rólam.

Régebben szóba került valahogy, és rákérdeztem a mellbőségére. Vonakodott ugyan, de elárulta. Egy másik alkalommal azt kérdeztem, hogy milyen fajta bugyikat szeret, de ezt már nem mondta meg.

Most ezek után mi a fenét gondoljak róla? Nem esik le neki, hogy kívánom?

2016. jún. 28. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy sikerült-e összehozni valamit ;)
2016. jún. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!