Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tetszenek ennyire az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek ennyire az idősebb, éretebb férfiak?

Figyelt kérdés

Nagyon ciki?

Mondjuk èn 25vagyok és a 40év körüli vagy a feletti férfiakhoz borzasztóan vonzódom.

Miért van ez? Nem apakomplexus!

2016. jún. 29. 12:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Sárm.
2016. jún. 29. 12:32
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Szereted a tapasztalt, érett fa*szt.
2016. jún. 29. 12:34
 3/24 anonim ***** válasza:
49%

Kövezzetek meg, de szerintem normálisabb ha egy 25 éves nő 35-40 éves férfival van, mintha egy pontosan vele egyidőssel.

Kérdező, erre olyan a válasz keresése, mint hogy miért kék az ég vagy miért zöld a fű. Úgy értem nehogy azt hidd hogy ezzel bármi gond lenne

23/F

2016. jún. 29. 12:38
 4/24 anonim ***** válasza:
52%

Csak egy átlagos mai női hóbort. Kérem a következőt! :D

Elmesélem miért van: EGZISZTENCIA. Köztudott kutatási eredmény, hogy a nők zömének a biztonság fontosabb, mint a férfi személyisége, kinézete, személyiségbeli skilljei. Magyarul miben látod a biztonságot? PÉNZ. Erről szól itt minden a (huszonéves) Golddiggerek körében.

2016. jún. 29. 12:42
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

Na megint egy általánosítás.

Közel 8-10 ilyen párról van tudomásom.

Ennek a háromnegyede.Átlagos életkörülmények között él.

Van aki albérletben él,tehát nincs motiváció a pénzre vonatkozóan.

A felének még autója sincs.

S ebből a fele már évek óta él együtt.

Átlagban 20-25-éves korkülönbséggel.

Az érdek kapcsolatok nem túl hosszúak.

Én és a párom közt 24-év van,s lassan két éve együtt vagyunk.Legnagyobb rendben,s boldogságban élünk.:)

2016. jún. 29. 12:57
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem ciki,de ha az is lenne ki a szart érdekel,nekem attól még be fognak jönni a 40-es pasik.Szerintem azért lehet mert a legtöbb pasi a huszonévesek közt olyan gyerekes,azt se tudja mit akar,és igen általánosítok,akinek inge vegye magára,akinek nem,az ne!
2016. jún. 29. 12:58
 7/24 anonim ***** válasza:
Ahogy a 4. írja, azt hiszed, hogy egy 40+ férfi több mindent adhat, mint egy fiatalabb, de itt nemcsak pénzről van szó, hanem az élet többi területéről is ( érzelmi érettség, törődés, több tapasztalat és tudás az életkorból eredően) ha te ezekre vágysz, és úgy érzed, ezt jobban megkapod egy idősebb férfitól, akkor ebben nincsen semmi rossz
2016. jún. 29. 12:59
 8/24 mikeXxX ***** válasza:
Váljék egészségedre :D
2016. jún. 29. 13:04
 9/24 anonim ***** válasza:
87%

#4:

Hülyeség :-P Illetve biztos van olyan is. De itt vagyok negyvenes elvált férfiként, nem mondom, hogy rosszul keresek, de annak a nagy részét a gyerekeimre költöm, tehát én magam tök átlagos életet élek egy albérletben. Simán kellek a huszonéveseknek ;-) Pedig nem kamuzok nekik, nekem az az alapelvem ismerkedésnél, hogy csak őszintén ...

2016. jún. 29. 13:06
 10/24 anonim ***** válasza:

Hogy jól érezzem magam!

41F.

2016. jún. 29. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!