Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki belemene ilyen dologba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bari87 kérdése:

Valaki belemene ilyen dologba?

Figyelt kérdés
10 éve vagyok házas van két szép lányunk! A feleségem barátnője azt kérte tőlem hogy csináljak neki gyereket! Mert s férjével 4éve próbálkoznak és nem jönn össze! Meg hogy nekünk milyen hamar össze jött! Hirtelen köpni nyelni nem tudtam! Valaki ezt metené? Én mondtam hogy nem! Nem kell annyit götcsölni aztán össze jönn!

2016. jún. 29. 21:24
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:
100%

á

csak a baj lenne belőle mindenkinek

2016. jún. 29. 21:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok én szeretetszolgálat.
2016. jún. 29. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne kockáztass!
2016. jún. 29. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maximum úgy csinálhatnád hogy spermát adsz neki, és azt "beültetik" vagy mit csinálnak az ilyen laborokban.De ezt meg beszélnéd feleségeddel is.Meg (nem valószínű) de lehet hogy zsarolna vele valamikor.Ha nem szeretnél neki adni akkor javasold a sperma bankot.Magyarországon valahol csak van ilyen.
2016. jún. 29. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég, hogy megcsalnád a feleséged, de még fizethetnéd a tartásdíjat is úgy, hogy nagy valószínűséggel sohasem láthatnád a gyereket.
2016. jún. 29. 21:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Még viccből se :D
2016. jún. 29. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esetre sem semmi féle képen.
2016. jún. 29. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:
ugy tudtam a spermabankok anonim módon üzemelnek, pont a problémák elkerülése végett, szval ezt max maszekba' oldhatnád meg :D, de nem javasolt
2016. jún. 29. 23:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Én is nemet mondtam neki! Azt is mondtam hogy túl rá görcsöltök a babára. Lazulni kell azt utána össze jönn! Meg hogy nekünk milyen hamar össze jött! Az igaz a feleségemel abba hagytuk a védekezést és a következő honapba terhes lett!
2016. jún. 30. 00:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért jó kis barátnője van a feleségednek, már nem is azért! Felcsináltatná magát a barátnője férjével? Csak gratulálni tudok neki!

Helyesen tetted, hogy nemet mondtál, ne visszakozz, ebbe ne menj bele!! A feleséged amúgy tud ezzel kapcsolatosan bármiről?

2016. jún. 30. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!