Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítség állítólag túl nedves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsofikaaa88 kérdése:

Segítség állítólag túl nedves vagyok?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a pasimmal, akivel én nagyon élvezem a szexet, azaz élvezném de ő folyamatosan kicsúszik belőlem, azt mondja túl nedves vagyok. Mit tehetnék ez ellen? Volt már hogy azt mondta vegyek vissza a tempóból, mert ha lasabban csináljuk, nem nedvesedek annyira. Valaki hasonló helyzetben? Mi lehet erre a megoldás?
2016. júl. 1. 12:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
olyan nem létezik, hogy "túl nedves" ő debil, te meg hlye vagy
2016. júl. 1. 13:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kicsi a himbilimbije esetleg? Olyankor szokott elofordulni allitolag. En persze nem tudom, mert nekem 20cm.
2016. júl. 1. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:
# 5/12 HARANGOZIK! Kikészültem :D :D Köszike!
2016. júl. 1. 13:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Jah...Family guy Sztyui a prostihoz:- akkor van még benned bármilyen felületi súrlódás vagy csak simán olyan mibtha egy bécsi virslit dobnék egy folyosóra? :D ...egyébként,h válaszoljak is...simán bénáztok,találjatok ki más pózt....
2016. júl. 1. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Általában a pasik szeretik. De ha zavar akkor meg törölheted magad 22 N
2016. júl. 1. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!