Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez működne?
Tegnap beszélgettem egy csajjal aki elmondta hogy ő így növelte meg a pasija himtestét: (idézek a beszélgetésből)
" Próbálj meg egy hétig minden lefekvés előt 20-30 percig manszturbálni. ezzell erősited az makkot közben ugy h fel húzva a bör a makkal keztd el játszani nyomkod huzogáld rajta a nyálas ujjad alulról is és ha fáj v nem jó érzléés akkor csak simán manszturbálj a lényeg 25 perc alat a makk meg feszül magyarul erősödik majd el alszókl. ha ezt csinálos a kkor már elérted h a makk készen áljon a növésre de koránt sincs vége, egy cipő fűzőre is van szükség: ezt a péniszed tövétől a makig fel kell tekerni. nem szorízsd meg csak majd közsd meg a mvégét mint egy cipő fűzőtt. fontos h pisilésnél ezt mindig le kell venni. na majd másnap vagy már ma is ha meg szoktad egy kicsit szorosan közsd ráá.( h a törzs szépen keményitse) nem szavbad sookáig rajta hadni ez kb 2-3 óráiog legyen rajtad. az a célja h kevesebb vért kap így és az erek szépen el kezdenek hoszabodnii a péniszeden belül és keményedni majd le venni mindig és majd így hoszabodik ez a lényeg.
Egyben biztos vagyok:nem volt ötös nyelvtanból :D
Te meg biológiából.
A farkad mag 18-19 éves korodig nő.
Nem attól hogy súlyt kötsz rá vagy bármilyen ilyen nevetséges HÜLYE módszert.
Műtéttel lehet növelni.
De mint már olyan sokan elmondták, lehet égig érő is ha nem tudod használni, úgy sem érsz vele el semmit a csajoknál. A csajok nagy része meg nem is szereti a nagy dákót
Szerintem kamuzott neked a kiscsaj.
De ha szeretned hogy a kovektezo csaj jo elmenyekben reszesuljon akkor tegyel a farkad bore ala 1-2 csapagy golyot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!