Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet összejönni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet összejönni egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Maga az "összejövetel" pillanatára szeretnék példát látni! Tehat nem igy, hogy például: Beszélgettünk, találkoztunk, összejöttünk... En ebből az összejöttünk részre lennek kivancsi részletesen.

Köszönöm szepen a valaszkat előre is😊

2016. júl. 2. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
ez mágia rámehet az életed is vigyázz! :O
2016. júl. 2. 18:57
 2/6 anonim válasza:

Amikor "kavarási fázisban" vagytok 1-2 hete, bár erre nem lehet konkrétat mondani, ha 1 hónap után is feszengtek egymás előtt, akkor nem érdemes erőltetni, igazából érzed, mikor kérdezhetsz rá, mikor vagytok már nagyon jól el egymással.

Pl. ültök kint valahol, amikor épp találkoztok, és rákérdezel, hogy "leszel a barátnőm hivatalosan is?" ő azt mondja: "Leszek!" aztán lesmárolod. tesssék ez pl. egy pillanat. :DDDD

2016. júl. 2. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Jöjj össze két lánnyal és az egyikkel szakíts.
2016. júl. 2. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Elkezdtek randizni majd a randikon mindig lepsz egy-egy "lepcsofokot".

Pl. elso randin mehet a kezfogas es a puszi, masodik randin mar a csok stb. Lehet mar az elso randin is csok, attol fugg, hogy akarod-e es hogy benne van-e a lany is.

Ha lepsz de a lany valami okbol kifolyolag visszautasit akkor csak meg nem keszult fel ra, attol meg ugyanugy vonzodik hozzad tovabbra is csak meg nem all keszen. A masik meg: nem szabad nagy dobra verni, hogy o meg nem akarja pl. a csokot. Ha behajolsz es elhuzza a fejet, akkor puszild meg az arcat es ne kerdezd meg hogy miert huzta el a fejet, madarnak fogsz tunni a csaj szemeben ezzel es a madarakat egyik csaj sem szereti!

Az hogy egyutt vagytok magatol fog jonni es ertetodni. Nem kell kerdezgetni hogy akar-e a "hivatalosan" is a baratnod lenni, tudja az mit akarsz es evvel a kerdessel csak atadod az iranyitast a csajnak, ami sosem jo, foleg kezdesnel.

2016. júl. 2. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én egy ventilátor vagyok. Prrrrrrrrrrrrrrr
2016. júl. 2. 20:15
 6/6 anonim válasza:
Jól is jön a nagy melegben, lehűti a puninkat. A galambokat én sem szeretem, félek tőlük. A többi madár OK
2016. júl. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!