Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy melegben egy nőnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy melegben egy nőnek a nemi szerve nagyon be tud pálni?

Figyelt kérdés
mi erre a megoldás a mosáson kivül??
2016. júl. 3. 11:40
 1/6 anonim válasza:
100%
100% pamut fehérnemű a megoldás. Melegben inkább hanyagold a szexi csipkebugyikat és vegyél puha pamutot, abban sokkal jobban fogod érezni magad.
2016. júl. 3. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ferfi vagyok es nekem is izzad elegge.
2016. júl. 3. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
be tud persze xd sokszor kell mosni meg áttörölni intim törlőkendővel :)
2016. júl. 3. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég rendesen be tudunk mi nők is izzadni. Ami kellemetlen... Ha nem olyan helyen vagyunk hogy intim mosakodóval meg mossuk magunkat akkor esetleg egy intim törlőkendővel fel tudjuk magunkat frissíteni... :) Reggelenként mindig zuhanyozok így indítom a napomat.. De nap közben csak intim törlőkendővel frissítem fel magam... Ha haza érek szintén egy kiadós Zuhanyzás + intim mosakodó... És ugyan ez este lefekvés előtt... Igazából másképp nem tudsz ellen védekezni... De esetleg annyira kellemetlen a helyzet hogy a beizzadás miatt kiütésed lett vagy piros foltok esetleg börgoma akkor Canesten. Igazából ezt tudom tanácsolni ha napközben is fel tudod frissíteni magad illetve használsz intim mosakodót akkor nem lesz gond... Ha még is és a Canesten nem segít akkor mindenféleképpen doki!!! :) 22 N
2016. júl. 3. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is pasi vagyok, de szerintem a nőknél is megoldás lehet az, ami nekem bejött. A reggel-délutáni/esti zuhanyzáson kívül ilyenkor teljesen csupaszra borotválom - tudom sok nő szerint nem férfias a csupasz intim terület egy pasin, de sokkal kényelmesebb ilyen melegben, én persze higiénikusabb is.

28/F

2016. júl. 3. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Hintőpor!

Konyhafőnök vagyok, vagyis nem épp hűvösben dolgozom napi 11 órát. Ami nagyon bevált azt Thaiföldön lestem el a lányoktól. Hintőport használnak a testhajlataikban, nyakon stb. Ráadásul náluk óriási (épp ezen szokás miatt) a választék, többféle hűsítő illetve szinte jeges érzést adó hintőport is lehet kapni náluk. Nekem nagyon bevált.

2016. júl. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!