Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti Livejasminon szívesen néznétek egy ilyen lányt?
21 éves, MILF (van egy 1 éves lányom), vörös haj, zöld szem, 165 cm/52 kg. Nincs striám, tetoválásom, piercingem.
Otthon vagyok a lányunkkal, a férjemnek felhoztam, hogy így tudnék egy kis pénzt keresni, ő nem bánná ha ezt dolgoznám. Nem egy álommeló, de nem érzem úgy, hogy ez egy elítélendő munka lenne, és kell a pénz.
Ti néznétek egy ilyen lányt, fizetnétek neki? Illetve aki jártas ebben az oldalban, miket szoktak kérni privátban? Kell, hogy legyen néhány segédeszközöm, vagy ilyenek?
"nem küldök, de nem vagyok csúnya. Sőt, elvileg kifejezetten szépnek mondanak mások."
Tehát csúnya vagy. Jobban le lennél alázva, ha képet kitennél, mint ahogy épp az Izlandiakat alázzák.
Kedves kérdező nem leszólni szeretnélek, de sokan ezzel vigasztalják magukat mikor prostinak állnak, hogy "ez is csak egy munka"...
a te életed, a te döntésed, de mérlegelj mielőtt ostobaságot csinálsz!!! ha ez később kiderül megkeserítheti a lányod életét, a ti életeteket...
nem mindenki így áll hozzá...főleg nem általános/középiskolában, ahol majd gúnyolják a lányod, ha kiderül...ez az internet, ami egyszer ide felkerül, az örökre fennmarad...
23F
"Mint írtam, szerintem ez nem elítélendő dolog."
Mert elbaszott értékrended van, a lányodnak is az lenne a legjobb, ha nem te nevelnéd fel, mert így csak egy olyan szajha lesz mint te.
A leírásból semmi nem jön le. Pláne az nem, hogy hogyan nézel ki a valóságban. De kamosnak nem csak jól kell kinéznie, hanem jó egyéniségnek is kell lennie, aki valamivel megfog. Nézd meg, hogy kiket visznek sűrűn, és miért.
Egy csomó lány csak ott van a kamera előtt mint egy cserepes növény, és nem csinál semmit. Na azok nem tudom, hogy mennyit keresnek, de próbáld ki nyugodtan.
Semmit nem fogsz veszteni, plána, hogy kb. a fele magyar annak, aki fent van az aoldalon. És a a magyar oldalaokhoz képest nem gyenge percdíjat kapsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!