Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, volt már valamilyen élményetek prostikkal?
Még tavaly egy haverral mentem bordélyba. Mindketten vidékik vagyunk, felmentünk a fővárosba és az első taxiba beültünk, én előálltam a tervünkkel, a taxis kapásból mondott 3 bordély címet. Az általa legjobban dicsértre voksoltunk. Az utazás közben a taxis csörgött a verőlegénynek, hogy érkezünk, mire odaértünk már várt minket a ház előtt. Mikor felértünk egy idősebb milf madame levette a kabátunkat, pezsgővel fogadott minket és egy nagyobb előtérben helyet foglaltunk ahol volt egy bazi nagy kanapé és egy ród. Elmondta a tarifát, majd elindult a zene. A lányok sorba jöttek, nyomtak egy kis magánszámot melynek az volt a vége, hogy lekerült a melltartó, majd helyet foglaltak a bazi kanapén. Végén választottunk 1-1 nőt és elkísértek egy privát szobába. Előtte megállapodás a menetről, majd tus és eksön. Teljesen azt kaptuk, amiért fizettünk. Egy élménynek jó volt, de rendszer nem lett belőle.
26/F
én direkt mindig 18-20 éveseket keresek igy max 24-28 at kapok de az is jo
nekem bejött idáig mind
jol csináltak igazából az NFVSZ t szeretem tőlük
aki jo ahoz visszajarok
Egyszer, elmentem én is egyhez. 25-nek hirdette magát, mikor odaértem és megláttam majdnem elhánytam magam. 45-50 körül lehetett. A legszebb, hogy ki akart velem fizettetni 6 rongyot, mert ő 20 perce engem várt és elszalasztott több fuvart. Mondom neki, ha személyigazolvánnyal bizonyítod, hogy 25 vagy nem bánom perkálok. Nem akarta. Így mondtam neki pá. Azt ott hagytam.
2. esetnél már óvatosabb voltam. Megdumáltam a lánnyal, hogy jöjjön le a ház elé, mert nem találok oda.
Távolról kifigyeltem. Szőke haj, nagy csöcsök, jó hátsó. Mondom ok. Ahogy közelebb értem, láttam nagyobb ádámcsutkája van mint nekem. Így egyszerűen tovább sétáltam mellette mint aki dolgára megy éppen.
Azóta soha még eszembe se jutott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!