Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha tegyük fel az új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha tegyük fel az új barátotoknak kisebb a pénisze mint az exeteknek azt hiányként élitek meg?

Figyelt kérdés
Tegyük fel évekig együtt voltatok valakivel akinek kb 18 cm a pénisze. Megszoktátok minden, jól esett. Azonban az új palinak meg kb 14-15 cm. Ezt hogyan élitek meg? A két srác közötti időtartam meg nem olyan sok idő, hogy összeszűküljetek.
2017. júl. 14. 14:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Hogy jön a hossz,az összeszűküléshez,nem értem.A hüvely hossza adott.
2017. júl. 14. 15:08
 2/16 anonim ***** válasza:
Ez csak a kisfiúkat zavarja és azokat, akik úgy érzik, hogy gyengék az ágyban.
2017. júl. 14. 15:27
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Ezért kell hosszabb farkat csinálni /F
2017. júl. 14. 15:32
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted az a nyamvadt 3 cm eszreveheto szex kozben? Nem.
2017. júl. 14. 15:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Amennyiben valaki arra élvez hogy nyújtják a hüvelyét igen.Ha ez zavarja akkor nem. 44F
2017. júl. 14. 15:41
 6/16 fannika29 ***** válasza:
Azért számít a méret.. :) amit írtál ott talán még nem.. de az a 18 centi mégiscsak tekintélyt parancsolóbb.. :)
2017. júl. 14. 16:46
 7/16 anonim ***** válasza:
A hüvelyem szex után percekkel összeszűkül, szóval .....
2017. júl. 14. 17:02
 8/16 anonim ***** válasza:
34%
A 18 cm-t nem tudná megszokni a méhszája, a párom lenne kénytelen megszokni, hogy nincs "koppanásig" szex.
2017. júl. 14. 17:04
 9/16 anonim ***** válasza:
34%
"Méhszájam" akart lenni. és ha én választhatnék a páromnak pénisz méretet, 13 / 3,5 cm lenne.
2017. júl. 14. 17:05
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért gondolom azt hogy a hozzászólók egy része inkább férfi?Nem tudjátok hogy élvez egy nő akinek behatoltok érzéssel 18-23cm mélyen ! 44F
2017. júl. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Anál kedvelő srácok, férfiak! Nektek is nagyon bejönnek a kisebb popsik?

Amilyen pl. Ariana Grandének is van (de ez csak egy példa, most hírtelen nem jut eszembe más)... Nekem sokkal jobban mint a nagy seggek, mint pl. Jennifer Lopezé.

Lányok! Nektek milyen makk tetszik jobban?

Ha kisebb mint a a pénisz "test", ha ugyan olyan széles vagy ha szélesebb?

Elmondanátok a barátotoknak?

Egy fél éve szakítottam az exemmel. És nemrég kezdtem el beszélgetni egy másik fiúval aki mint kiderült együtt dolgozik az exemmel de csak látásból ismerik egymást. Viszont nagyon érdekli az előző kapcsolatom, mert arról már beszéltünk, hogy nem volt valami fényes. Ti...

Lányok, mi lenne a véleményetek, ha a barátotoknak/férjeteknek egy kisebb fegyverarzenálja volna otthon önvédelem gyanánt?

Természetesen fegyver kiképzéssel. Ismerkedésnél ez elijesztene tőle, vagy nagyobb biztonságban éreznétek magatokat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!