Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek ti ingben, elegánsan szerettek öltözködni?

válasza:Én nagyon szeretem az ingeket.
Sokszor hordok is.
Sportosan elegáns, ha lehet úgy nevezni.

válasza:

válasza:Szeretek sportosan is öltözködni meg elegánsan is. De ha pl ilyenkor nyáron megyek valahova és nem pulcsis idő van, akkor hosszú ujjú ingben megyek mindenhova.
Vagy egy fehér póló fölé felveszek egy inget szétgombolva.
19F

válasza:Is-is. Alkalom szüli, mikor milyen öltözék.
Bár én az inget nem nagyon bírom, pláne a melegben, de ha olyan helyre megyek ahol elegánsan illik felöltözni, akkor oké.

válasza:Mostmár nem Anyira
Utállok, nem tudok vasalni
Inkább az utóbbi a gond.
Nincs már mama hotel

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az utóbbi időben megnéztem pár régi filmet és elgondolkodtam hogy még a 60as, 50es, 40es stb években az emberek adtak a kinézetükre manapság már ez kevésbé jellemző. Régen a férfiak öltönyben, a nők pedig csinos ruhákban és cipőkben jártak ami szerintem sokkal jobb...
A kérdésemet főleg azért teszem fel, mert érdekel, hogy a stílusváltás, amin gondolkodom, jó irány-e. Nem azért szeretnék váltani, hogy a fent leírt férfiakat vonzzam, de valamilyen szinten érdekel, hogy nekik tetszenék-e. Én rock zenét hallgatok (alternative, hard...
Ugyanis új munkát kaptam egy irodában, ahol fontosabb lesz a megjelenésem, mint a jelenlegi állásomban. 23L
Jobb szeretem az elegánsabb ruhákat tudok segíteni h mi hova lenne jó? iskola, buli... Ti melyikeket szeretitek a fiúkon. ing, nyakkendő, zakó, mellény... melyen kombináció állna jól? ha bármi kérdésetek van írjatok privátban (légyszi kort és nemet is írjatok)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!