Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Komoly kapcsolatot keresők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatot keresők hol tudnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Vidéki meleg élet nem nagyon van, így személyesen nem nagyon sok lehetőség van rá. A netes oldalak meg nem igazán erről szólnak

2021. júl. 27. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez..
2021. júl. 27. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

bárhol.

Én már szólítottam le srácot parkban is, akin láttam, hogy szintén ő is az.

Max jót beszélgetsz.

nyár van, most ne otthon ülj a rómeó előtt.

2021. júl. 27. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs specializálódott hely. Személyesen, vagy online, a társkereső oldalak valamelyikén, vagy egyéb platformokon.
2021. júl. 27. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Romeo / tinder / hotbull / eropolis / chat.hu
2021. júl. 27. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem akár itt is én már találkoztam itt olyannal aki itt találta meg a párját. Sok sikert!

Viszont ha valaki kalandozni szeretne azt is talalhat itt biztos. Aktiv 32

2021. júl. 27. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
2%

Komoly kapcsolat ? Melegeknél ?

Hány éves vagy, királyfi ? Mert a mesékben hiszel,az látszik ...

2021. júl. 27. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6-os:

Nem lehetetlen.

Én sok meleg párt ismerek.

2021. júl. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Kapcsolatot kereső aktív pasik (20-35 év között), könnyedén tudtok ismerkedni, ha komoly célokat tüztök célul?

Fiatal férfias egyetemista passzív vagyok, s szeretném ha célt érne a gondolatom, megismerkedni egy aktív sráccal, akivel közös programokban is lehet gondolkodni, nem csak testiségben. Aktív fiúk ti könnyedén ismerkedtek komolyabb céljából?

Lehetetlen olyanokkal ismerkedni, akik komoly kapcsolatot keresnek?

Nem rég regisztráltam magamat társkeresőre, mert még nagyon a dolgok elején vagyok, mostanában kezdem vállalni magamat. Komoly kapcsolatra vágyok, de az esetek 95 százalékában alkalmi szexet keresők írnak rám, hogy a prostituáltakról, "leszopnálak"-típusokról ne is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!