Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan szexpartnered,vagy kapcsolatod, ahol eleinte a másiknak nem voltál szimpatikus ?
Figyelt kérdés
Akivel megismerkedtél egy társaságban, vagy munkahelyi kolléga, és az elején nagyon nagy fenntartásokkal kezelt téged... Sunyin nézett rád, bunkó arckifejezés, nem mert hozzád szólni mintha félne tőled...de mikor nyitottál felé akkor ő is feléd ..? Most ilyen helyzetben vagyok egy sráccal aki tetszik, de így viselkedik velem. Másokkal nem igazán velük aránylag normális, csak én lógok ki a sorból.... Csak velem viselkedik így.
Volt már valaki ilyen helyzetben ?
szept. 15. 11:11
1/4 anonim válasza:
Alkalmi kapcsolatból lett így nekem, kapcsolat.
3/4 anonim válasza:
Inkabb olyan volt h nekem nem volt szimpatikus az elejen aztan megis osszejottunk
4/4 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben vagyok jelenleg, csak osztálytárssal... :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!