Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki tudja rólad, hogy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudja rólad, hogy meleg vagy, kivel beszéled ki a magánéleti, társkereséssel, homoszexualitással kapcsolatos dolgokat?

Figyelt kérdés
szept. 15. 18:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak a családom nem tud róla jelenleg, pedig nagyon titkolva nincs. Hetero barátommal szoktunk erről beszélni.
szept. 15. 18:32
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem tudja és senkivel nem beszélek erről.
szept. 15. 18:43
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék ha legalább egy olyan barátom lenne, akivel lehetne erről semlegesen beszélgetni. De mivel nincs barátom, családom így nincs kivel beszélgetni.

Munkahelyre pedig nem tartozik.

szept. 15. 18:52
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki tudja

Magánéletemet barátaimmal megbeszélem.

szept. 15. 19:33
 5/22 A kérdező kommentje:
4: Hogy mondtad el? És nem volt hátrányod belőle?
szept. 15. 19:51
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

3#: sajnalom. Ha szeretnel beszelgetni irj privit, en nyitott vagyok:) tudom milyen otvar sz%r erzes, amikor nem talalsz magadnak egy olyan lelki tarsat akivel kibeszelheted ezeket a dolgokat magadbol, pedig fontos lenne, mert ez olyan, mint egy szemetes, amiben csak gyulnek a dolgok, nem urul, egyszer csak viszont megtelik…

Rolam rokonok es csalad tudja, barataim tudjak, munkahelyen az a nehany ember akivel olyan a viszonyom. Viszont vannak olyan emberek az eletemben, akiknek nem mondtam el egyszeruen, mert olyan a viszony, hogy egyaltalan nem tartom fontosnak, hogy ok peldaul tudjak. Nem toltenek be semmilyen szerepet kvazi az eletemben, igy ha konkretan nem kerdezik, nem is mondom…

szept. 15. 21:00
 7/22 A kérdező kommentje:

2: És hogy bírod, nem nyomaszt?

3: Nekem is írhatsz, ha gondolod, szívesen meghallgatlak és beszélgetek veled. :o)

szept. 15. 21:24
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon lassan kezdtem elmondani barátoknak, nehezen szocializálódtam, első nagyobb társaságként animés lánycsapat tudta meg, a csapat körberajongott engem az elején... :D Anyum sajnos sokára tudta meg, amikor megvolt első komolyabb párom és az is sokára alakult. Most már nyitottabb vagyok kevesebb félelemmel, egy bulihaver-társaság is tudja már.
szept. 15. 21:32
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

8+

Illetve anyum után az első kapcsolatom végén tudta meg mamám és nagyobb generációs szakadék ellenére pont ő fogta fel lazábban. Úgy nyugtatott meg, hogy sejtette és az a partnerem bűzlött neki. Csak nem akart beleszólni. Páromat viszont kedveli, akivel már együtt is élünk. :-) Különben onnantól már anyummal is nagyon jól meg tudtam beszélni mindent.

szept. 15. 21:33
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nincs akivel ilyen dolgokról lehet beszélgetni.
szept. 15. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!