Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudja rólad, hogy meleg vagy, kivel beszéled ki a magánéleti, társkereséssel, homoszexualitással kapcsolatos dolgokat?
Örülnék ha legalább egy olyan barátom lenne, akivel lehetne erről semlegesen beszélgetni. De mivel nincs barátom, családom így nincs kivel beszélgetni.
Munkahelyre pedig nem tartozik.
Mindenki tudja
Magánéletemet barátaimmal megbeszélem.
3#: sajnalom. Ha szeretnel beszelgetni irj privit, en nyitott vagyok:) tudom milyen otvar sz%r erzes, amikor nem talalsz magadnak egy olyan lelki tarsat akivel kibeszelheted ezeket a dolgokat magadbol, pedig fontos lenne, mert ez olyan, mint egy szemetes, amiben csak gyulnek a dolgok, nem urul, egyszer csak viszont megtelik…
Rolam rokonok es csalad tudja, barataim tudjak, munkahelyen az a nehany ember akivel olyan a viszonyom. Viszont vannak olyan emberek az eletemben, akiknek nem mondtam el egyszeruen, mert olyan a viszony, hogy egyaltalan nem tartom fontosnak, hogy ok peldaul tudjak. Nem toltenek be semmilyen szerepet kvazi az eletemben, igy ha konkretan nem kerdezik, nem is mondom…
2: És hogy bírod, nem nyomaszt?
3: Nekem is írhatsz, ha gondolod, szívesen meghallgatlak és beszélgetek veled. :o)
8+
Illetve anyum után az első kapcsolatom végén tudta meg mamám és nagyobb generációs szakadék ellenére pont ő fogta fel lazábban. Úgy nyugtatott meg, hogy sejtette és az a partnerem bűzlött neki. Csak nem akart beleszólni. Páromat viszont kedveli, akivel már együtt is élünk. :-) Különben onnantól már anyummal is nagyon jól meg tudtam beszélni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!