Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fürdőbe járnak “melegek”? Akik, azért ismerkednek is.
Figyelt kérdés
Nem szexre gondolok. Hanem értelmes, normális férfiakra, akik nem szaunákban vadásznak.szept. 29. 17:33
11/15 A kérdező kommentje:
7-es. 60 év fölött.
szept. 30. 18:30
12/15 anonim válasza:
A meleg szaunák sem fertő, csak ott a szex van a középpontban.
Amúgy meg, aki termálfürdőkben akar bepasizni, az ne kritizáljon másokat. :)
Kábé akkora esélyed van párkapcsolatra találni a Lukácsban vagy a Széchenyiben, mint a Tescoban.
13/15 anonim válasza:
Én a Lukácsba járok, de soha semmiféle visszajelzést nem kaptam az exemet kivéve, aki először az úszómestereknél kerestetett, de közben fent cigiztem a tetőn.
Ott zárt kabinok vannak a zuhanyzóban, így tökéletesen egyetértek a 12. hozzászólóval, miszerint az utcán is előbb találsz társat, mint a Lukácsban.
14/15 anonim válasza:
Bárhol lehet bármit.
Engem egyszer úgy megdugtak a Magnumba 4- en, hogy remegett a lábam. Nem birtam hazanenni csak taxival.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönőm mindenkinek!
okt. 1. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!