Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 A kérdező kommentje:
Nem gerjedek, csak tetszik az arca!
okt. 24. 19:02
14/20 anonim válasza:
15/20 anonim válasza:
Bp tele van jó pasikkal, pont a múltkor gondolkodtam, hogy ritkán van olyan, hogy egy villamosra felszállok és ne találnék két olyan srácot, akit rögtön leszopnék.. Pedig szerintem elég válogatós vagyok.. Persze, az már más kérdés, kinek mi a szexualitása.
16/20 anonim válasza:
Ami azt illeti ismerek egy srácot instáról elég hasonlóan néz ki
18/20 anonim válasza:
nem, de tényleg úgy néz ki, mint akit valami laborban csináltak :D
19/20 anonim válasza:
Láttam, kb. általános iskolában. Menj már a pedo hülyeségeddel innen, jó?
20/20 anonim válasza:
Hat én 17 vagyok és nekem meg a kora is elég okes lenne 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!