Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SoftBoy kérdése:
Passzívként sok pózt élvezek, viszont kézi rásegítés nélkül csak úgy tudok elmenni ha állva hátulról, előrehajolva csinálnak meg. Másnál is van így?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam, de csak állva jó, igaz akkor nagyon. Ehhez meg partner nem nagyon van... érthetően.okt. 24. 20:24
1/3 anonim válasza:
Szoktam dugni állva és mindenféle pózban,sőt engem is mivel uni vagyok.
Lépcsőn a legizgibb.Bármely póz partner függő.
2/3 A kérdező kommentje:
Tulképpen azt hittem, hogy nálam ez így normális, hogy közben kézzel kielégítem magamat (vagy a partner). Egy esti autós kalandnál, az autó mellett előrehajolva kiderült, hogy márpedig megy nélküle és emlékszem, külön figyelnem kellett, hogy ne idő előtt menjek el. Igaz a partner se volt rossz, azt mondta, az elélvezésemig akar dugni.
okt. 25. 08:05
3/3 anonim válasza:
En kb barmilyen pozba eltudok menni rasegites nelkul, de nyilvan azert nem mindig, de altalaba szerencsere sikerul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!