Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiket izgat a pisilés valamilyen formája! Ki hol pisilt már ami nem szokványos?
Hol,mit pisiltél le?
Van kedvenced?
Hú,mint pisi mániás kb.mindenhol és mindent😀gyerek koromtól kezdve imádom ha együtt,egymásra,gatyóba,mindent levizelni aztán egy hatalmasat élvezni!Egyedül mindennap,de több haverommal is volt rá példa.Pisiltünk liftben,moziban,buszon,vonaton,de egymásra is.Nadrágban és anélkül,szóval tényleg felsorolhatatlan a hely és a mód😀Még olyan is volt,hogy az ágyban fekve,nagyon kellemes érzés!Főleg ha ketten fekszetek az ágyba és mindketten bepisiltek!De strandon vagy uszodában is jókat lehet játszani,medencében egymás melegségét érezni,vagy akár a parton.Szaunában is.
Röviden ennyi😎
Nekem is megvoltak ezek,jó hogy írtad!Sok kérdező csak kíváncsi,de a saját élményét nem írja le.
Nekem a bepisilés a kedvencem, egy haverommal szoktam, de régebben is volt kettő akivel csináltuk.
3#
Boltban? Azt hogy kell elképzelni? Hogy történt?
5#
6#
Igen, szándékosan! Mi ezzel a baj?
Szerintem így korrekt, leírom a válaszomat hogy velem mi a szitu és várom hogy mások is megosszák a tapasztalataikat. De sajnos pár kivételtől eltekintve, alig válaszolnak így is. Pedig az oldalnak ez lenne a lényege!
10#
Gyere 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!